consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am reintalnit cu fostul meu prieten dupa 18 ani, cu care am si o fetita de 17 ani! S-a purtat rece cu mine nu m-a luat deloc in brate, dar eu da l-am imbratisat puternic!

Terapeuti RO 10:43am Oct 14
Mesaj anonim:

M-am reintalnit cu fostul meu prieten dupa 18 ani, cu care am si o fetita de 17 ani! S-a purtat rece cu mine nu m-a luat deloc in brate, dar eu da l-am imbratisat puternic! Ce a facut el a fost sa-mi treaca de 3 ori mana prin breton si mi-a strans mainile in mainile lui! Eu ce sa inteleg acum, ma uraste pentru ca i-am facut un copil? Ce pot sa fac sa-l recastig?


Onutu Mirela 12:10pm Oct 14
Stia de copil ? v-a cautat? Crezi ca merita o noua sansa dupa o pauza atat de mare? Are familie,o iubita,alti copii? Fata stie,cum a reactionat? De ce v-ati despartit? sunt multe intrebari.

Catalin Lazar 8:16pm Oct 15
E la fel de neverosimil ca cel cu 3 ani diferenta si pare scris de aceeasi persoana. Ma rog, aici e o diferenta de numai 17 ani… :P

Centrul Terapii Borri 10:01pm Oct 17
ca sa ajungi sa faci un copil… e nevoie de o educatie sexuala și apoi, depinde ce asteptati dv de la oamenii cu care va intalniti și va impartiti viata. Din pacate sunt multi ca dv… incercati sa intrati in dv si sa vedeti ce vreti cu adevarat de la viata asta. Ce proiecte de viata aveti si in ce directie va duceti sau ati vrea sa duceti viata. Nu e usor… este esential daca ati ajuns sa cautati un sens al vietii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile