Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLa un control mi-a iesit TSH=10.74. Mi s-a scos tiroida complet.

Terapeuti RO 9:11am Dec 28
Mesaj:
Buna ziua. La un control mi-a iesit TSH=10.74. Mi s-a scos tiroida complet in 2011 si iau EUTHYROX 100mg-1 Tb/zi. Cat de grav este si ce pot face acum imediat stiind ca policlinica este inchisa, spitalul CI Parhon idem.
Cu stima!

Botezat Radu 9:35am Dec 28
daca apare o urgenta… apelati la Urgenta. Valoarea este putin cam mare (hipertiroidism). Cel mai bine ar fi sa consultati un endocrinolog care sa va regleza doza

Tocai Mariana 9:36am Dec 28
cand a fost TSH -ul 10 ? si de cat timp luati 100 cmg Eutyrox? ce simptome aveti acum?

Tocai Mariana 9:37am Dec 28
Radu Botezat … e vorba de hipotiroidism mai ales ca d-na spune ca i s-a scos complet tiroida!

Botezat Radu 9:38am Dec 28
scuze… nu m-am trezit bine inca si scriu aiurea :)

Botezat Radu 9:40am Dec 28
oricum… consultul la endocrinolog ramane cel mai important

Loredana Tudor 10:26am Dec 28
reflexoterapia ca terapie complementara, chiar dc tiroida nu mai e, punctele energetice sunt acolo.

Vlady Popa 10:55am Dec 28
Punctele energetice sunt acolo chiar în lateralele și deasupra chakrei Vishuddha. Acesteia, probabil i-au căzut petalele de la vorbitul porcos(se mai îmtâmplă). Dacă nu mai vorbește porcos și se închină lui Sakti Shiva(se poate încerca și pranayama sau asananas în completare)… ăăăăh scuze vorbea marijoana amestecată cu alcoolul din mine… I was delusional just now

Dacă e vreun bai, urgențele și 112 să fie aproape. Cum au trecut sărbătorile, contactați-vă endocrinologul. În rest sărbători calme să aveți.


Ramona Chiriloiu 2:40pm Dec 28
Tratamentul medicamentos se continua obligatoriu. Orice terapie complementara produce in corp modificari in timp, respectand ritmurile proprii ale corpului. Daca optati pentru variante alternative, oricum nivelul TSH-ului se urmareste si medicul curant hotaraste modificarea dozelor de Euthyrox. Efectele imediate vin deobicei de la medicamente. Acum depinde daca doriti o substitutie pana la redeschiderea policlinicii si spitalului sau o terapie care sa incerce sa rezolve problemele pornind de la cauza initiala. Sanatate!

Terapeuti RO 7:47pm Dec 28
RASPUNS: D-na Dr.Tocai Mariana,
Multumesc pt promptitudinea raspunsului fata de situatia expusa.
Tiroida mi s-a extirpat total in februarie 2011 la spitalul "C.I.Parhon" cand mi s-a stabilit si doza de 100 mg Euthyrox/zi.De atunci asta este doza si nu a mai suferit modificari.
De la data operatiei si pana acum nu m-a "parasit" raguseala , care este permanenta si ma impiedica sa-mi duc viata normal.Dar nu asta este partea cea mai rea.Am palpitatii puternice,oboseala,dureri de cap si sub maxilar.Oboseala face ca si spalatul pe dinti sa devina o treaba obositoare.Azi dimineata am chemat salvarea si mi s-a spus ca n-am nimic! Ramane sa astept sa treaca sarbatorile si sa merg la medicul specialist endocrinolog din policlinica. Daca mai apuc..

Terapeuti RO 7:47pm Dec 28
RASPUNS: Stimata Doamna Dr. Ramona Chiriloiu.Multumesc pt stradania de a-mi da un sfat bun.Ieri 27 decembrie,vazand ca la policlinica nu raspunde nimeni.idem la spitalul"C.I.Parhon" unde m-am operat , am mers la urgenta la Floreasca unde mi s-a spus ca nu au medic endocrinolog si nici nu pot da curs solicitarii mele de a mi se repeta analiza TSH !!!Si asta pt ca in spitalul Floreasca NU SE FACE ACEASTA ANALIZA !Va vine sa credeti ?De parca eram intr-un spital veterinar !Fata de situatia de azi dimineata , am progresat in sensul ca am reusit sa dau de doctorita endocrinolog din policlinica Titan unde sunt arondat.Sper sa nu se intample ceva pana maine orele 14.
Oricum multumesc pt solicitudine.Va doresc un an nou mult mai bun ca acesta.Cu stima

Botezat Radu 8:52pm Dec 28
daca tot ajungeti la Titan, va recomand sa treceti repede si pe la Spitalul de Psihiatrie Gorgos (din spatele policlinicii). Dumneavoastra descrieti simptomatologia atacului de panica si poate ca aveti si un sindrom anxios in urma operatiei, atat pe fond organic cat si psihic. Daca va ajuta, puteti folosi numele meu in relatie cu orice angajat al Spitalului Gorgos. Succes!

Terapeuti RO 9:28pm Dec 28
RASPUNS: Stimate d-le dr.Botezat Radu.Multumesc pt raspuns,dar,ma situez in cealalta parte,diametral opusa.Sunt f calm si organizat.Nu intru in panica chiar daca situatia ar impune si ar justifica asta.Faptul ca in aceste zile m-am" miscat" f mult,se datoreaza reactiei profanului la o problema medicala ale carei urmari nu le intelege.Asa cum nu inteleg pt ce nu se putea repeta contra cost, analiza TSH intr-un spital de urgenta,fapt care ar fi putut da un raspuns atunci .Simptomele sunt,am inteles,de hipotiroidism si sper ca maine sa intru in" normal".
Oricum multumesc si va doresc un an mai bun decat acesta. Cu stima

Botezat Radu 9:35pm Dec 28
sunt doar psiholog :) … structura dvs de baza nu are legatura cu instalarea unei stari generale de anxietate. M-am interesat, nu toate spitalele au laborator care pot determina nivele hormonale. Toti suntem predispusi la stari de anxietate, toti traim. Doar va sugerez sa investigati si pe ‘partea’ aceasta. Daca este vorba de o stare anxioasa (din orice motiv) se poate rezolva prin multe metode (chiar si homeopat)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile