consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt ingrijorata sa nu cumva sa fiu din nou insarcinata, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar simt ca sunt de ajuns doi copii si chiar nu-mi mai doresc.

Terapeuti RO 12:21pm Nov 28
Buna ziua, sunt fericita mamica de 25 ani a doi ingerasi(Edy de 4 ani si Alexandra 1 an si 4 luni), prima menstruatie dupa ce am nascut fata mi-a venit la inceputul lui setembrie anul acesta, spre rusinea mea nu am notat data din septembrie, insa in octombrie am notat data de 18 ca prima zi a mentruatiei. Problema ar fi: suntem in data de 28.11.2013 si inca nu mi-a venit. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ, dar sunt ft ingrijorata sa nu cumva sa fiu din nou insarcinata, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar simt ca sunt de ajuns doi copii si chiar nu-mi mai doresc. Cat despre contactul cu sotul meu care este foarte rar, nici nu-mi pot da seama cand a fost ultima data (sa zic, ar fi cam 3 sapt in care n-am facut nimic sigur). Din pricina copiilor si treburilor din casa sunt epuizata fizic si psihic. Sunt cazuri sa intarzie ciclul menstrual mai mult de o saptamana si sa nu fie vorba de o sarcina? Astept un raspuns.Multumesc

Ioana Predi 12:28pm Nov 28
Da, menstruatia poate intarzia din diverse cauze. Raspunsul competent il veti avea consultand ginecologul dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile