consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Exista riscul ca prietena mea sa fi ramas insarcinata doar cu lichidul presemiotic de pe suprafata penisului?

Terapeuti RO 7:47pm Apr 1
Mesaj:
Buna seara.
Saptamana trecuta, mai exact in data de 19 martie 2014, am avut primul contact sexual cu prietena mea.
Dupa un preludiu lung, m-am lasat induplecat de ea sa incercam si o penetrare, insa nu a durat foarte mult, ~10-20 secunde si a intrat foarte putin. Nu se pune problema de ejaculare, insa eu fiind foarte excitat, prezentam lichidul presemiotic pe suprafata penisului, de care sunt foarte ingrijorat. Mentionez ca nu am avut o ejaculare de minim 4 zile inainte de acest contact, doar excitari multiple.
Contactul a avut loc chiar in ziua urmatoare terminarii ciclului menstrual. Prietena are un ciclu neregulat din cate imi pot da eu seama, apare fie pe 15, fie pe 20, fie pe la inceputul unei luni (luna aceasta a aparut pe 15 si a durat 3 zile).
Cam de pe data de 25 martie a inceput sa aiba ameteli si senzatii de greata, finalizate chiar cu voma.
Pe data de 30 martie mi-a spus ca a avut o sangerare vaginala mult mai deschisa la culoare decat de obicei, insotita de o stare de ameteala. Aceasta s-a petrecut cand a facut un dus.
Deasemnea, acuza dureri de sani si i se pare ca s-ar fi marit.
Din toate aceste simptome, exista riscul de a fi insarcinata?
Sa apare semnele unei posibile sarcini atat de curand?

Mirka Balaci 7:55pm Apr 1
un test de sarcina cred ca ar fi cel mai concret rezultat; din cate stiu eu, testele astea dau rezultate dupa cel putin 2 saptamani de la contactul respectiv. se gasesc la farmacie si sunt usor de utilizat. altfel, e greu de spus daca simptomele ei sunt de la ciclu sau de la sarcina din moment ce zici ca are si un ciclu neregulat…

Ioana Neagoe 9:16pm Apr 1
Testele de sarcina dau rezultate sigure si a doua zi dupa contactul sexual, dar nu sunt 100 sigure. De asta recomand sa il repetati la o saptamama. In mod normal femeile sunt intr-o perioada nefertila incepand cu prima zi a ciclului menstrual, timp de aproximativ 10-14 zile. Avand in vedere ca are un ciclu neregulat, nu e exclusa o sarcina, dar simptomele ei pot fi si din cauza inceperii unui nou ciclu drept urmare a contactului sexual. Multe femei au ciclu cu sangerari atipice dupa primul contact. Umflarea sanilor si senzatia de voma sunt si simptome premenstruale, dar veti fi mai siguri daca faceti un test. Recomand Sure Check, care trebuie facut dimineata.

Viorel Mocanu 4:27am Apr 2
“Saptamana trecuta, mai exact in data de 19 martie 2014, am avut primul contact sexual cu prietena mea.” LA TINE A FOS PRIMUL… LA EA TOT PRIMUL? din descrierile tale se pare ca esti tatic…. asta nu inseamna ca e obligatoriu sa fii chiar tu taticul copilului… repet intrebarea: la ea a fost tot primul contact sexual? ca sa intelegem si noi mai “corect” povestea…. :)

Ioana Predi 5:01am Apr 2
In primele 7 zile dupa terminarea menstruatiei sunt sanse minime pt. o sarcina. Dar…Un test de sarcina e necesar, aplicandu- dupa 2 saptamani.Atentie,menstruatiile neregulate pot fi o capcana!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile