consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si acum o luna, intr-o excursie, am adormit in acelasi pat cu un baiat. Nu imi amintesc sa se fi intamplat ceva…, dar nu imi mai vine menstruatia.

Terapeuti RO 8:48am Sep 24
Mesaj:
Buna ziua, numele meu este Katerina, am 16 ani si am o problema destul de grava.
Acum o luna am fost intr-o excursie cu un grup de la mine din liceu in Norvegia. In acelasi grup cu noi a fost si un tip din Constanta. Am avut o legatura inca de la inceput dar nu s-a intamplat absolut nimic pana in ultima seara, cand am adormit in acelasi pat. Din nou nu imi amintesc sa se fi intamplat ceva.
Am ajuns acasa, iar menstruatia mea nu mai vine. A intarziat deja cam o luna. Sunt destul de speriata…Nu stiu ce sa fac si nici daca e ceva serios.
Astazi am cumparat un test de sarcina, si intentionez sa il fac maine, dar nu stiu daca voi fi in stare.
Ma gandesc foarte mult la faptul ca nu am foarte multe obtiuni in cazul in care sunt insarcinata deoarece la 16 ani nu poti creste un copil iar in ceea ce priveste avortul, ma cunosc si stiu ca nu voi suporta sa imi omor copilul.
Am nevoie de un sfat, va rog. Ceva ce sa ma incurajeze sa fac testul si o idee ce sa fac mai departe.
Va multumesc frumos anticipat.

Oana Bodor 9:28am Sep 24
Katerina, nu ai cum sa iei o decizie decizie pana cand nu stii cu ce te confrunti. Deocamdata, nu stii nici macar daca ai avut sau nu un contact sexual neprotejat, si tu te gandesti ce sa faci in legatura cu sarcina. Uneori, menstruatia poate intarzia si din alte cauze (stres, alimentatie, probleme hormonale). In locul tau, eu as vorbi cu tipul, poate el isi aminteste ce s-a intamplat sau daca s-a intamplat ceva (oare ai/ati consumat vreo substanta ilegala inainte?) Daca nu poti comunica cu el, sau vrei sa iti asumi singura toata povestea asta, incepe cu un test de sarcina, si cu un examen ginecologic. Ia fiecare problema pe rand, si incepe cu inceputul. Curaj, toate au o rezolvare. numai bine!

Dana Dumitrescu 9:34am Sep 24
Of , dar de asta exista ginecologi !!! Si daca nu va amintiti ca nu s-a intamplat nimic cum sa ramaneti insarcinata ? Intarzierea menstruatiei poate fii cauzata de nenumarate motive .

Daniela Chiru 1:24pm Sep 24
testul de sarcina se face la orice ora din zi numai amina pina miine daca vrei sa afli ce faci in continuare

Doina Zamfirescu 10:19am Sep 25
Menstruatia poate intarzia din diferite cauze asta nu inseamna ca esti insarcinata. Mai spui ca nu ti aduci aminte sa se fi intampat ceva anume intre tine si acel barbat. Poti afla cu certitudine despre ce este vorba facand testul de sarcina. Faptul ca amani acest lucru nu rezolva temerile tale.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile