consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fatei mele in urma unor dureri repetate de cap, i s-a pus diagnosticul de “depuneri de calciu pe creier”…

Marga Ionica 7:35am Jan 7
Buna ziua! Fata mea in urma unor dureri repetate de cap,i s-a pus diagnosticul de"depuneri de calciu pe creier",care nu sun toate intr-un singur loc ,fapt care,spun medicii i-au dereglat metabolismul.Acum face doar tratament cu eutirox,prescris de catre endocrinolog,pt ca neurologul a zis ca poate traii cu acele depuneri fara prea mari probleme.Va rog din suflet,sa-mi spuneti ce pot face,la ce alt medic sa merg cu ea pt ca nu sunt multumita de raspunsul dr neurolog!Va multumesc anticipat!

Viorel Si Felicia Mocanu 11:20am Jan 7
daca neurologul v-a spus ca diagnostic "depuneri de calciu pe creier", aveti dreptul sa ii cereti sa-si dea demisia ca e o rusine… dar ma tem ca nu a-ti citit sau inteles bine diagnosticul… calciul nu se sepune pe creier, ci pe vasele sanguine ale creierului… si depunerea calciului pe vasele sanguine ce iriga creierul poate creia in timp niste lacune, portiuni ale creierului unde irigatia cu singe nu mai este posibila… dar aceste depuneri de calciu se intimpla doar la vasele de singe mari ce iriga creierul… va sfatuiesc sa descrieti diagnosticul exact… ma tem ca e vorba de mici si multiple hemoragii care "sufoca" creierul…. nu inteleg care e problema cu endocrinologul si tratamentul cu eutirox… ma tem ca neurologul fiind prea ocupat va indrumat in alta parte… se poate sa ne precizati diagnosticul corect pus de neurolog?

Marga Ionica 11:43am Jan 7
diagnosticul este depuneri de calciu la ganglionii bazoidali,in urma caruia i s-a prescris medrol timp de 10 zile si un examen endocrinologic,pt ca a zis ca a fost afectat metabolismul,drept care am fost am facut analize la med endocrinolog,si a vazut si o usoara modificare de tiroida pt care ia si acum eutirox,Daca sunteti de acord asi putea venii cu investigatiile la cabinetul dvs sa le vedeti,ma intereseaza o alta parere.Va multumesc pt raspuns!

Viorel Si Felicia Mocanu 11:51am Jan 7
V-am raspuns in privat…

Marga Ionica 11:52am Jan 7
multumesc!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed