consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o durere abdominala care pleaca de sub rebordul costal si iradiaza pana in zona pelvina.

Terapeuti RO 10:05am Jan 6
Mesaj:
buna ziua! am o durere abdominala care pleaca de sub rebordul costal si iradiaza pana in zona pelvina. mentionez ca am dureri atunci cand rad sau stranut dar nu si atunci cand respir. care ar fi cauza?multumesc!

Viorel Si Felicia Mocanu 10:24am Jan 6
care rebord costal, stg sau dr ? cea mai simpla cauza a durerii poate fi o febra mulsculara in urma exercitiilor pentru peretele abdominal…. insa acum depinde pe ce parte doare… daca doare si stg si dr si abdomenul e rigid la palpare, poate fi si un abdomen acum… te rugam sa mentionezi exact traiectul durerii

Vlady Popa 7:52am Jan 7
A spus deja unde e hiba, nu aia trebuie completat… de la rebordul costal și până ancorat de pubis vine dreptul abdominal. El se contractă în momentul expirului forțat(strănut, râs, tuse etc.).
Nu ați spus câte kg aveți si de câte zile vă supără.

În cazul în care nu aveți probleme cardiace:
-Dacă aveți bicicletă pedalați serios 10 min, sau faceți urcări coborâri pe scări 5 min și o plimbare de 10 min după, sau ieșit la o plimbare în pas alert timp de 20 de min… indiferent ce faceți, respirați continuu și profund, iar dacă după oricare din acestea starea se ameliorează e doar febră musculară. De asemenea dacă nu faceți nimic doar vă faceți treburile obișnuite în 2-3 zile trece de la sine(sau se ameliorează mult).
Dacă nu trece sau măcar se ameliorează în câtevă zile(o săpt. cel mult) faceți circuitul către ortoped.Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier