consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu are o umflatura deasupra urechii, care seamana cu o depunere de calciu. Refuza sa mearga la un medic. Despre ce ar putea sa fie vorba (sper sa nu fie o tumoare)?

Terapeuti RO 7:02am May 5
Mesaj:
Buna ziua!
Urgent!!
Tatal meu are o umflatura deasupra urechii (nu dupa ureche) ce seamana cu o depunere de calciu. Este tare si nu pare a fi un ganglion. Imi fac probleme pentru acesta mai ales ca refuza sa mearga la un medic. Mentionez ca are probleme cu acidul uric si in trecut a avut cateva crize de guta, la nivelul piorului. Spune ca nu il doare, si ca simte ca se retrage daca apasa cu mana cateva minute (obisnuieste sa stea la televizor si sa se sprijine cu mana de cap, fix pe aceasta umflatura)(i-am explicat ca nu trebuie sa traumatizeze acest ganglion/ aceasta umflatura) Va rog foarte frumos sa imi spuneti despre ce ar putea sa fie vorba (sper sa nu fie o tumoare, desi dupa cum v-am spus este foarte tare)(ca si cum ar fi parte din cutia craniana). Astept un raspuns cat mai repede.

Carmen Caramlau 11:54am May 5
Daca nu doreste sa mearga la medic pentru ca i-e frica de ce ar putea descoperi, poate va merge daca veti insista sa mearga pentru guta (si acolo abordati si cealalta problema), sau ca sa scape de acea umflatura total inestetica. De mers la consult nu e negociabil. Trebuie sa ajunga la medic urgent. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed