consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baiatul meu, de cand si-a pierdut tatal, imi spune ca nu mai este fericit.

Terapeuti RO 6:54am Apr 24
Mesaj:
baiatul meu in varsta de 25 ani de cand si-a pierdut tatal (2 luni) imi spune ca nu mai este fericit
- are studi superioare, are prieteni, nu are prietena
- este gestionar de 3 saptamani si nu ii place dar nu are incotro ca nu avem cum sa ne descurcam ,vine si doarme si plange
- i-am spus sa mergem la psiholog, nu vrea

Taugner Lucian 7:59am Apr 24
mai lasati-l cateva luni. Pana la 6 luni este perioada de doliu. daca dupa aceasta perioada nu se imbunatateste starea lui, atunci apelati la specialist

Eu Sunt Vindecator 9:37am Apr 24
Depinde de noi unde alegem sa ne punem atentia. Ca mama, ai doua daruri foarte frumoase pe care e util sa le folosesti. Intuitia si Iubirea de mama. Adica daca simti sa comunici ceva cu el, intr-un moment, sa o faci. Daca simti sa il lasi in pace, il lasi in pace. Fii cu atentia la momentul prezent si ai sa fii inspirata ce si cum sa comunici cu el. Ca sa fie fericit fiecare ar trebui sa puna atentia, sa ase implice in ce ii place cel mai mult. Adica sa isi foloseasca gandurile, sentimentele si cuvintele in a exprima cea mai mare pasiune. Cea mai mare, nu alt ceva. Atunci va fii nu doar fericit, ci si implinit. Pt ca ajunge la maximul lui potential. Te mai poti folosi de imbratisari, mangaieri, atingeri, zambete….adica sa cresti frumosul din el. Iti va zambi si el….orice om are nevoie sa fie privit, apreciat, atins….

Carmen Caramlau 11:48am Apr 24
Stimata doamna, in primul rand, condoleante. Imi pare rau pentru pierderea suferita. In al doilea rand, din felul in care scrieti am senzatia ca refuzati sa suferiti acum, incercand sa fiti tare pentru fiul Dvs. Amandoi aveti nevoie de ajutor. Aveti de ales intre a alege sa suferiti impreuna cu fiul Dvs., aratandu-va vulnerabilitatea, sau sa discutati fiecare dintre dumneavoastra, separat, cu un terapeut (aveti de ales intre atatia terapeuti buni care scriu aici pe site). Terapeutul lucreaza cu alte mijloace decat psihologul. De exemplu: sesiunile de programare neuro-lingvistica sunt sesiuni de consiliere in care omul practic isi reformuleaza tiparele mentale si de vorbire, ajungand ca, prin eliminare, repetitie si autosugestie, sa isi schimbe viata. Terapia de eliberare emotionala ne scapa de incarcatura emotionala care insoteste momentele importante din viata noastra, prin activare verbala la nivel constient si prin activarea anumitor centri energetici. Oricare ar fi alegerea lui sau a dvs., cautati ajutor. Durerea aceasta negestionata corect poate duce la o depresie periculoasa. Numai bine!

Florentina Coman 2:48pm Apr 24
Da, are nevoie de dvs lângă el, are nevoie să ştie că mai sunt persoane pentru care merită să trăiască frumos. Este foarte important să vorbească despre stările lui iar dvs îl puteţi ajuta să-şi ducă zilnic durerea, doar ascultându-l. Se pare că sunt mai multe motive de tensiune în viaţa lui: dispariţia tatălui, o slujbă solocitantă, lipsa unei prietene. Pentru moment, focalizaţi-vă pe suferinţa provocată de dispariţia tatălui.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed