consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum sa reusesc sa ma mobilizez in a-mi gasi drumul? Am aproape 30 de ani, sunt somera, tocmai am incheiat o relatie in care am investit foarte multa energie si sunt intr-un punct in care nu mai reusesc sa vad nicio iesire.

Terapeuti RO 10:11am Nov 25
Cum sa reusesc sa ma mobilizez in a-mi gasi drumul?

Am aproape 30 de ani, sunt somera, tocmai am incheiat o relatie in care am investit foarte multa energie si sunt intr-un punct in care nu mai reusesc sa vad nicio iesire. Am facut unele alegeri nepotrivite de-a lungul vremii, care se reflecta cumva in situatia mea curenta. Dar vreau sa ies din acest moment, insa nu stiu cum. O posibila solutie ar fi mutarea inapoi la parinti, insa acest lucru nu ar face decat sa adauge niste stari negative situatiei mele curente. Nu reusesc de asemenea nici sa imi gasesc un loc de munca, in ciuda studiilor si a experientei acumulate pana in prezent. Sunt cumva pe fundul marii cu o piatra de moara atarnata de gat…


Panait Sorin 10:26am Nov 25
ghinion de nesansa :( concentreazate 100% pe cariera si scuturate de trecut , sper ca pana in vara sa-ti revii :) bafta :*

Botezat Radu 10:39am Nov 25
un prieten/prietena cu care sa impartiti chiria? un job intermediar care sa aduca un venit minimal si sa va mentina si ocupata fizic si mental?

Valy Papp 10:50am Nov 25
Încearcă să ajuţi pe alţii de exemplu să faci voluntariat ai să te simţi utilă şi ai să începi să vezi altfel totul în jurul tău. Să te întorci la părinti ar însemna să fugi de problemele tale lupta o să vezi că o să reuşeşti şi cei mai important discuta despre problemele tale nu le ignora.

Panait Sorin 10:54am Nov 25
depinde unde locuiesc parintii ? ;) daca sunt intr-un oras relativ mare cu posibilitati si oferte de angajare e ok :) mai faci economii pana te pui pe picioare din nou ! ;)

Gabriela Iftode 11:09am Nov 25
Nimic nu dureaza o vesnicie….nici situatia mai putin placuta prin care treci acum! Cere ajutorul parintilor, si ai incredere ca il vei primi in cea mai buna forma pentru tine (fie ca va fi in bani, in a locui cu ei sau doar un sfat). Poate ai nevoie de o perioada de liniste, in care sa vezi ce lectii ai avut de invatat din acele alegeri nepotrivite (care te vor ajuta in mod cert ca experienta de viata). Acorda-ti aceasta perioada de "vacanta" in care sa-ti "umpli bateriile". Atunci cand vei fi odihnita si mai impacata cu tine iti va fi mult mai usor sa gasesti un loc de munca si sa schimbi total situatia de acum.

Cristina H. B. Docan 11:40am Nov 25
Cel mai bun lucru, de constientizat cind ai atins fundul marii, este ca, de acolo, mai jos nu poti ajunge. Singura directie in care se mai poate merge – e in sus :) In alta ordine de idei, "nici o problema nu poate fi rezolvata la nivelul de constiinta la care a fost creata." (A.Einstein) Aveti nevoie sa va priviti si trecutul, dar mai cu seama viitorul, dintr-o alta perspectiva. Aveti nevoie sa puteti face altfel de alegeri; si sa fiti inspirata atunci cind le luati – ca sa puteti obtine alte rezultate. Una peste alta, sinteti, de fapt, in cel mai ofertant moment al vietii! Daca nu pare (si nu pare!) asa – este din cauza mentionata: nu aveti inca perspectiva necesara. Si m-as bucura sa aflu ca o schimbati cit mai curind :) .

Laszlo Ipo 11:59am Nov 25
Lumea e plina de femei sau barbati incapabili sa mai iubeasca, incapabili sa se implice emotional si sa ofere dragoste neconditionat. Oameni care isi construiesc un zid in jurul sufletului lor si pentru nimic in lume nu mai vor sa-l darame…Oameni care au iubit odata intens, care si-au pus sufletul pe tava in fata celui drag si acela, in loc sa-i aprecieze, le-au calcat sentimentele in picioare, le-au strivit sinceritatea si i-au pedepsit pentru ca au avut incredere totala in oameni…Da, e plina lumea de femei care urasc barbatii si de barbati care desconsidera femeile, pentru ca, poate, odata, au iubit prea mult pe cineva care n-a meritat…
Exista insa si oameni care mai stiu sa iubeasca, pentru care fericirea ta e fericirea lor, oameni simpli, cu bun simt, care te saluta politicos pe strada, dar pe care poate multi ii ignora pentru ca nu fac spectacol nici in cluburi, nici pe facebook, nu se dezbraca in poze si nu cersesc like-uri… Oameni interesati mai mult de continut, decat de forma, care stiu sa treaca dincolo de aparentele atat de inselatoare… Oameni care stiu ce inseamna respect, incredere, fidelitate, cuplu, IUBIRE! Cand ai sansa sa intalnesti un astfel de om, nu-i da cu piciorul, pentru nu o intalnesti a doua oara…

Grigore Lily-Ana 1:50pm Nov 25
In fiecare moment poti muri ca apoi sa te renasti pentru o alta iubire pentru alt stil de viata.Dupa mine ar trebui sa iti croiesti o cale noua,un hoby nou care sa-ti asigure stabilitatea emotionala si materiala de care ai nevoie.De altfel energiile se cicleaza daca iesi di casa si nu te mai duci cu mintea in trecut si te gindesti mai serios ce vrei astazi!Noroc!

Tataru Dana Cristina 2:48pm Nov 25
ia un cv si du-te pe teren si bate la toate usile firmelor pe care le vezi in cale…eu asa am facut si am reusit sa am un job

Tataru Dana Cristina 2:50pm Nov 25
in privinta oamenilor,cauta sa nu ai incredere decat in tine,Dzeu si familie.In ziua de azi alergam sa castigam ca sa avem din ce trai,lasa dragostea,aia te face sa pierzi vremea,cauta intai job si mai implica-te si ca voluntar pe undeva,asa iti vei face prieteni si vei uita de partea cealalta urata a vietii.

Luminita Bunescu 6:10pm Nov 25
Atunci cand ierti nu schimbi in niciun fel trecutul .Dar cu siguranta schimbi viitorul (Bernard Meltzer).Atutudinea ta pozitiva te va scoate din starea asta ,fii optimista si fa orice iti face placere (JOB) alaturi de persoane pozitive si de incredere si ai sa vezi ca toate se vor rezolva in timp


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed