consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost impreuna cu cineva timp de doi ani. Acum doua luni s-a trezit din somn intr-o dimineata mi-a spus ca nu ma mai iubeste si nu mai simte nimic. Pentru mine este inca un soc.

Terapeuti.ro 6:53am Jul 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am fost impreuna cu cineva timp de doi ani.L-am iubit si inca il mai iubesc.Despartirea nu a fost una usoara deoarece el-a trezit din somn intr-o dimineata mi-a spus ca nu ma mai iubeste si nu mai simte nimic.pentru mine este inca un soc.de doua luni
Sunt trista, plang, ma doare capul, am stari de greata si dorm mult mai mult.Ce as putea sa fac sa ma simt macar putin mai bine?Am uitat sa mentionez ca acum tresar la orice vorba si i
Vine sa plang atunci cand o persoana imi atrage atentia cu ceva.ma simt vinovata fara sa fiu.am nevoie de ajutor….


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:21am Jul 13
pare ca treci prin perioada de doliu destul de dificil. Din ce ne-ai spus se pare ca ai dezvoltat o anxietate destul de puternica. Sugestia mea ar fi sa consulti un psihiatru si, ulterior, ar prinde bine macar cateva sedinte de consiliere psihologica in paralel tratamentului pt a putea finaliza ruptura de fostul iubit… de a intelege ce se intampla defapt in tine. Curaj… situatia poate fi depasita! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier