Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa numesc F. si as dori sa intreb cum poti uita o persoana dupa 32 de ani de casnicie. Eu nu reusesc deloc.

Terapeuti RO 10:41pm Dec 17
Mesaj:

Ma numesc F. si as dori sa intreb cum poti uita o persoana dupa 32 de ani de casnicie. Eu nu reusesc deloc.


Bogdan Bogdanovich 10:46pm Dec 17
nu cred ca se pune problema de a uita pe cineva…ci de a trai cu noua realitate. Ptr asa ceva, chiar e nevoie de psihoterapie ptr ca procesul asta sa fie unul asemanator doliului (desi suna ciudat)…cineva aliat dvs. care sa va ajute sa trecetzi peste aceste momente mai dificile / in linii mari… se spune ca timpul le rezolva pe toate…e adevarat, dar se poate pierde ff mult timp cu acest proces de jelire … si deseori putem ramane captiv fantomelor si fantasmelor din trecut, fara posibilitatea de a ne bucura de prezent (secaturire de resurse…)

Botezat Radu 7:58am Dec 18
nu este vorba de uitat, din pacate nu putem uita… ce putem face este sa respectam relatia (implicit pe noi insine si persoana in cauza) si sa mergem mai departe… dupa 32 ani o sa fie greu dar nu imposibil de mers mai departe… sub alta forma ca pana acum ;)

Psiholog Constantin Oprea 4:10am Dec 19
E greu a uita pe cineva după atâția ani.Totuși ar trebui să te focalizezi pe o altă relație de care să fi mulțumit și cu siguranță îți va fi mult mai ușor.Contează ce obiective de viitor ai.Reflectează…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile