Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa stiu cum sa scap de emotii. Au inceput sa fie mult prea dese si din motive neimportante. Inima imi bate foarte tare si tremur…

Terapeuti RO 11:38pm Nov 1
Mesaj:

As dori sa stiu cum sa scap de emotii. Au inceput sa fie mult prea dese si din motive neimportante. Inima imi bate foarte tare si tremur chiar si atunci cand sunt ascultata la ora, m-am saturat..puteam sa jur ca am o personalitate mult mai puternica(17 ani)


Cristina Dimitrescu 11:44pm Nov 1
Depinde de factorii care favorizeaza aceste stari. Sursa e foarte importanta si poate fi identificata.

Remus Sandu 12:07am Nov 2
Anonimule, nu ai cum să rezolvi o problemă doar aruncând o pietricică într-o baltă şi apoi privind pe gaura cheii. Dacă te-ai săturat cu adevărat fă-ţi cont aici şi dă nişte detalii, răspunde la nişte întrebări. Dacă ar exista un transfer de informaţii reciproc situaţia ar fi alta.

Diana Bordeianu 6:15am Nov 2
depinde de gandurile tale care se ascund in spatele emotiilor. ce gandesti atunci? Ce spui despre tine si despre situatie? Nimeni nu scapa de emotii, deoarece emotiile arata ca suntem oameni, lipsa emotii egal inteligenta artificiala (calculator). cu siguranta tu descrii niste emotii de o intensitate crescuta, lucru care te deranjeaza. te astept cu raspuns la intrebari pe www.atelierecumaniere.ro – consiliere online gratuita si impreuna vom incerca sa gasim modalitati de gestionare a acestora.

Al-atar Muna 10:52am Nov 2
Si ce te face sa crezi ca nu ai o personalitate puternica ???

Catalin Lazar 5:37pm Nov 2
Discuta cu cineva competent despre ceea ce se intampla in tine, poti ajunge sa ai o personalitate mai puternica, mai adaptata si care sa faca fata mai usor provocarilor vietii.

Panait Sorin 8:58pm Nov 2
gaseste-ti un prieten/a flegmatic/a daca se poate si cu varsta mai mare ca tine , la 17 ani ai nevoie de exemple ( bune sau nu ) si apucate de un sport organizat nu neaparat de performanta, acolo vei gasi caractere de toate felurile, dupa 6 luni n-o sa te mai recunosti ;) vad ca esti fata ! incearca volei , baschet, handbal , eu ti-as propune judo ( ceea ce am practicat eu ) sau arte martiale … succes :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita