Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEmotiile mele din trecut se declanseaza ori de cate ori intalnesc o situatie asemanatoare sau persoana. Sunt foarte puternice si-mi dau de fiecare data starea de deznadejde care ma duce cu gandul la suicid.

Terapeuti RO 1:53pm Oct 22
Mesaj:

Emotiile mele din trecut se declanseaza ori de cate ori intalnesc o situatie asemanatoare sau persoana. Sunt foarte puternice si-mi dau de fiecare data starea de deznadejde care ma duce cu gandul la suicid.N u stiu cum sa fac fata acestor emotii cum sa "scap" de ele. La psihoterapeut nu pot apela pt ca sunt in alta tara si nu m-as descurca cu limba. Poate ma puteti ajuta. Va multumesc.


Catalin Lazar 2:22pm Oct 22
Mergeti in primul rand la un medic psihiatru, de acolo. Puteti lucra si psihoterapie cu cineva din Romania, online daca nu exista alta posibilitate.

Iulia Cruţ 2:30pm Oct 22
Faptul ca ați observat deja ca emotiile revin atunci când întâlniti situații si persoane asemănătoare experientelor trecute este pas important. Ați putea scrie despre ceea ce simtiti, ajuta mult in a ne înțelege si mai bine pe noi insine uneori. Ori de câte ori simtiti, chiar zilnic, ca un jurnal.

Toma Denissa 8:55pm Oct 22
Exista psihoterapie online
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile