consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum as putea sa ma împac cu diriginta? Ea este supărata pe mine deoarece nu învăț.

Diana Miron 11:36am Dec 13
Cum as putea sa ma împac cu diriginta?
Ea este supărata pe mine deoarece nu învăț. Sunt în clasa a 7 din clasa a 6 am venit în școală.Ea îmi știe problemele familiare.Uneori nu ma bagă în seamă ca azi la toți nea spus notele și când a ajuns la mine ma cearta ce am note mici și nu știu nimic la biologie.A spus ca dacă nu învăț mă lasă corigentă etc.Sunt care au note mai mici decât mine și nu le spun nimic.VREAU RĂSPUNSURI URGENT.Mulțumesc.

Kinetoterapie Reabilitare 9:59am Dec 14
sa inveti mi se pare o solutie la indemana. ce te opreste?

Diana Miron 10:01am Dec 14
Multumesc pentru raspuns

Adrian Isacianu 11:25am Dec 14
Care este raspunsul pe care ai dori sa il primesti stimata domnisoara?

Diana Miron 11:34am Dec 14
Nu stiu unu care sa ma ajute

Camelia Burnete 1:38pm Dec 14
Invata si vei fi privita altfel, nu crezi?

Diana Miron 3:19pm Dec 14
Nu cam alt raspuns inafara sa invat nu exista

Adrian Isacianu 3:40pm Dec 14
Ba da, exista. Fugi!!

Diana Miron 5:04pm Dec 14
Nu inafara da astea

Diana Miron 5:05pm Dec 14
Inafara de astea

Gerard Stroe 5:20pm Dec 14
:) Domnisoara, este normal ca un profesor adevarat sa te lase corigent daca nu inveti! Faptul ca tu ai scris pe acest site, cu dorinta de a gasi o modalitate sa te impaci cu ea, este pentru mine un semn ca o apreciezi ca om, pentru ca simti ca ii pasa de elevii ei, inclusiv de greutatile lor familiale! Prin urmare sunt indeplinite premisele unei relatii de calitate intre tine si ea! :) Cred ca ar fi util sa stie si ea ca iti pasa si o apreciezi, fie ca ii spui cumva, fie ca ii arati cumva (o buna modalitate de a-i arata este sa iti imbunatatesti macar putin notele, in ciuda dificultatilor extrascolare cu care te confrunti)!

Diana Miron 5:25pm Dec 14
Multumesc nult mai astept raspunsuri

Gabriela Iftode 5:28pm Dec 14
Poate diriginta a vazut ca esti o persoana inteligenta si poti mai mult, si nu stie alt mod in care sa-ti comunice acest lucru decat certandu-te! La cei cu note mai mici nu le spune nimic pentru ca stie ca ei nu pot mai mult. Pana la urma, daca inveti tot tie iti va fi de folos in viata, nu ei. Si, e posibil sa descoperi ca nu e asa greu sa inveti…e posibil sa-ti placa sa fii apreciata atunci cand stii lectiile. Nu stiu care sunt problemele familiale de care amintesti, dar ce-ar fi daca tocmai tu ai putea sa aduci o raza de lumina in casa , devenind o eleva buna si apreciata?

Diana Miron 5:31pm Dec 14
Multumesc mult cred ca asa o sa fac.

Adrian Isacianu 8:16pm Dec 14
Fugi de lene, de incultura, de nestiinta, de a sta degeaba, de a pierde timpul aiurea, de a te uita prea mult la televizor, de a nu sti, de indiferenta, de critica, de insucces, de indolenta, de neincredere, de lipsa de respect, de cautat in luna, in stele

Adrian Isacianu 8:20pm Dec 14
In soare, in univers si in ceilalti motive diverse, fugi de evitare, de lipsa de control, de iresponsabilitate. Fugi de tot ce nu iti poate face bine si care te poate incurca, infrana, ingreuna, opri. Deci…fugi!

Florin Marius 9:00pm Dec 14
Poate ar trebui sa spui de ce nu te poti motiva sa inveti, ce anume iti lipseste.

Remus Sandu 12:28am Dec 15
Mereu vin peste noi oameni care afirmă că trebuie făcut aia sau ailaltă. Dar nu este normal să faci un lucru împins de la spate, îl faci voluntar fiindcă ai înţeles că vei avea o satisfacţie ulterioară mai devreme sau mai târziu. Mai degrabă ai putea să-i comunici dirigintei că nu e cazul să facă presiuni inutile asupra ta dacă nu poate să te ajute să afli şi de ce nu poţi să înveţi. Şi în plus, dacă rămâi corijentă care-i problema, este şi asta o experienţă a vieţii :) Esenţialul este să te calmezi şi să vezi ce poţi face ca să te adaptezi mai uşor la stresul din jur. Asta ar putea fi să te hrăneşti mai sănătos, sau să pui la spate unele evenimente, te orientezi.

Denissa Toma 11:37am Dec 16
Cred ca doreste sa inveti tocmai pentru ca iti cunoaste problemele familiale si ii pasa de tine. Stie ca daca te mobilizezi si inveti, ai mai multe optiuni in viata sa iesi din mediul in care traiesti si sa poti alege cum vrei sa traiesti, fara sa mai depinzi de altcineva. Cei care au note mai mici decat tine, au probabil parinti care sa le ofere mai multe lucruri de-a gata, dar de la tine diriginta are pretentii mai mari pentru ca probabil isi da seama ca esti capabila sa inveti si sa-ti depasesti conditia.

Psiholog Constantin Oprea 4:27am Dec 19
Ar trebui să înțelegi că chiar dacă ai probleme familiare nu e un motiv ca tu să nu mai înveți.Din contră îți va fi mult mai ușor să te detașezi de problemele părinților și să te focalizezi pe învățat.Nu te compara cu notele mai mici ale colegilor.Fiecare este cu viața și alegerile lui.TU ocupă-te de viitorul tău.Reflectează la asta…

Diana Miron 10:08am Dec 19
nu


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed