consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea are ciclu de durata indelungata, circa 7 zile… Este normal?

Terapeuti RO 5:52pm Oct 20
Mesaj:

Prietena mea are ciclu de durata indelungata, circa 7 zile… Este normal? Refuza sa facem dragoste in tot acest timp. Am avut si alte relatii, insa niciuna dintre partenerele anterioare nu se gasea intr-o ipostaza similara. Cateva opinii si sfaturi m-ar ajuta sa inteleg si eventual sa accept mai bine aceasta situatie. Multumesc!


Alex Enache 5:58pm Oct 20
Cam multicel durează ciclul. Poate este si vârsta adică sa fie ceva de moment, presupun ca sunteți tineri. In perioada menstruației nu este recomandat sa se facă sex. Este neigienic in primul rând.

Terapeuti RO 6:08pm Oct 20
Raspuns: De aceea si am intrebat, pentru ca mi se pare cam lunga perioada. Mi-a marturisit insa ca si mama ei e in aceeasi situatie de cand se stie. Am uitat sa mentionez ca prietena mea are 23 de ani. Credeti ca exista o problema medicala in cazul ei? Multumesc!

Botezat Radu 6:36pm Oct 20
investigatii de specialitate (ginecologice) exista?

Yumeiho Bucuresti 6:37pm Oct 20
Sunt convins ca un ginecolog va va da raspunsul potrivit :)

Andreea Hangan 9:51pm Oct 20
nu e nici o problema medicala. e absolut normal.

Remus Sandu 6:06am Oct 21
Din cate am vazut pe grupurile vegane, este la ordinea zilei ca daca reduci drastic alimentele procesate menstruatia se imbunatateste vizibil. Chiar este si un articol pe net: "MENSTRUATIA – UN FENOMEN NECESAR ?"

Ioana Predi 10:58am Oct 21
Intervalul de timp( 7 zile) pare cam lung pt. varsta ei. Chiar si asa, este contraindicat contactul sexual in aceasta perioada . Consultati un medic ginecolog.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile