consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce parere aveti despre autoironie, este buna?

Adam Sami 12:38pm Apr 14
Ce parere aveti despre autoironie, este buna?, cineva spunea ca devii ceea ce gandesti(deci daca gandim si vorbim prost despre noi asa vom deveni), se cam bat cap in cap aceste idei, pana la urma cum stau lucrurile?

Botezat Radu 8:32pm Apr 14
din experienta mea, acu’ niste ani buni cineva mi-a spus ca sunt ‘prea serios’, ca ar fi bine sa ma iau in gluma, sa ‘fac misto’ de propria persoana. I-am urmat sfatul cat am putut si am invatat multe din asta ;)

Rebei Marius 9:25pm Apr 14
E super ca si mecanism de aparare! Si asa esti singurul care te poti lua atat de mult in serios. Atentie doar cand treci de la misto la sarcasm. Acolo incep sa fie probleme ! in rest e ok, de asta exista si terapia prin ras. O zi frumoasa si lina iti doresc…

Rebei Marius 9:30pm Apr 14
Nu uita , inconstientul tau nu poate face diferenta intre imaginatie si realitate. Ii spunem ca e prost, natang sau tembel el asa crede…ne apostrofam corpul ca e gras, are celulita si e naspa el asa stie. Daca asa sunt credintele noastre limitative asa va functiona si el ( corpul fizic) si constientul (creierul). Nu face decat sa urmeze directivele pe care singuri ni le-am dat.

Carmen Caramlau 8:35pm Apr 16
Ce am deveni fara autoironie? Si asa tindem spre egocentrism. O compar cu sarea amara: se administreaza intern, e tare rea la gust, dar curata fantastic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier