consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 3 ani am cunoscut o doamna si de atunci suntem foarte bine prietene. Am aflat insa ca este posibil sa isi insele sotul si nu stiu cum sa procedez.

Terapeuti RO 11:18am Apr 17
Mesaj:
Buna ziua! am 19 ani ma numesc Catalina. nici nu stiu cum sa incep. acum 3 ani am cunoscut o doamna si de atunci suntem foarte bine prietene. eu locuiesc la dansa ma ajutat foarte mult din toate punctele de vedere. e casatorita si are si un baietel de 7 ani. nu stiu daca este gelozie sau dezamagire dar de cateva zile si-a facut un cont pe un sit de matrimoniale si a inceput sa vorbeasca cu in tip anymore chesti for sa se intaleasca e posibil sa se ajunga si mai departe adica la partea cu sexul. eu nu am cunoscuto asa era diferita. tin foarte mult la ea imi doresc sa ajung candva ca ea sa realizez macar pe jumate din ce a facut ea o vad ca pe o mama. nu vreau sa o stiu altfel nu vreau sa ma gandesc ca sar putea duce cu un alt barbat inafara de sotuul ei. sunt casatoriti de 15 ani. nici eu nu stiu ce sa fac nu stiu cum sa procedez sa nu ma mai gandesc la ce ar putea sa se intample daca sar duce la intalnire cu acel barbat. o zi Buna si astept raspunsul DMV.

Botezat Radu 11:46am Apr 17
ai putea sa ii sugerezi sa mearga la un psiholog cu care sa vb despre problemele din relatia dansei; sa iti exprimi grija pt ce ai observat. Comunica ce simti. Succes!

Carmen Caramlau 1:15pm Apr 17
Draga Catalina. De la prietenie sau recunostinta la faptul de a interveni in viata cuiva e cale lunga, indiferent de cat de bune ne sunt intentiile. Limitele sunt nu numai bune, sunt necesare. Analizeaza la rece cum anume te influenteaza pe tine toata povestea si descopera ce anume duce la aceasta ingrijorare excesiva: impactul asupra vietii doamnei sau asupra vietii tale (spui ca locuiesti la dansa)? Mai e ceva de analizat: relatia ta cu doamna aceea. Cum te vezi tu in acea relatie, care e identitatea ta acolo, asumata sau impusa? Daca nu-ti poti stapani ingrijorarea, apeleaza la unul din noi si stabileste-ti niste sedinte de consiliere. Beneficiile vor fi pe termen lung. Numai bine!

Florentina Coman 7:42pm Apr 17
Cătălina, poţi să stai de vorbă cu doamna aceasta şi să-ţi exprimi temerile, dacă relaţia voastră permite asta, adică dacă vă faceţi confidenţe. Este delicat să intervii atunci când omul din faţa ta nu permite asta. Şi, dragă Cătălina, nu eşti responsabilă de deciziile adulţilor, aşa că, orice ar alege doamna, este doar responsabilitatea ei. Dar, dacă îţi vei exprima temerile fără să acuzi, poate că această doamnă te va asculta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile