consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am sentimente foarte puternice fata de fosta iubita a varului meu.

Terapeuti RO 9:26am Aug 13
Mesaj:
Relatii de prietenie.
Acum cateva saptamini in urma vorbeam online cu o “prietena” , mai exact iubita varului meu,care locuim chiar impreuna.Pina cand ea s-a despartit de varul meu din motive ca se cearta mereu si mi-a cerut mie sa iesim la o plimbare.A fost prima noastra iesire fata in fata.Am stat mult timp,am discutat diferite teme etc. Am mai iesit odata si atunci am inceput sa simt unele sentimente puternice fata de ea.Nu ma mai puteam concentra la ceea ce fac si imi steatea gandul doar la ea.Urmatoarea data cand am iesit am hotarat sa-i spun ce simt,absolut tot.Dupa ce i-am zis tot ea mi-a spus ca inca nu e gata,ca s-a despartit de abia 2 saptamini de varul meu si ca vrea sa ma indeparteze ca sa nu ma simt oribil.Au trecut deja aproape 2 zile de cand n-am mai tinut legatura cu ea si ma simt foarte rau … nu prea maninc deloc si imi sta capul doar la ea.Parca sunt mereu in asteptare ca ea sa-mi dea un semn ceva,ceea ce stiu ca e doar in mintea mea,o ia razna.De mentionat ca ea abia a implinit 16 ani iar eu aproape 19,pentru mine asta nu-i o problema fiindca e foarte matura la carcater.
As vrea niste sfaturi ceva sau macar niste pareri cu ce ar trebui sa fac cu ea sau ce sa fac sa ma simt mai bine,sa ies din strea asta.
Multumesc de atentie !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:54am Aug 13
o dovada de maturitate este calmul si rabdarea… ai putea sa faci uz de ele ;) . Succes!

Carmen Caramlau 2:11pm Aug 13
Problema e complexa, dar cu dragostea nu e de gluma. Orice presiune ai face poate duce la un rezultat nedorit, dar nici nu o lasa sa se gandeasca singura, pentru ca poate crede ca nu te mai intereseaza persoana ei. Deci: moderatie, insistenta delicata si gesturi de atentie si apreciere.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile