consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am degetele de la mana stanga amortite.

Dieaconu Petru 12:44pm Jan 10
am degetele de la mina stinga amortite

Viorel Si Felicia Mocanu 3:45pm Jan 10
ne trebuie mai multe detalii… Cauzele pot fi multiple, de la cauze vasculare (circulatie proasta intr-un anumit segment al membrului superior stg, arterita, stenoza de canal carpian, un tromb vascular), pina la hernie cervicala cu iradiere pe bratul stg. sau o pareza de plex brahial, etc, etc… sa ne ajutati cu mai multe detalii.. si in Infart de miocard poate precede acele probleme ce le aveti…

Luminita Bunescu 6:46am Jan 11
incercati sa ajungeti la un neurolog

Vlady Popa 8:45am Jan 11
După poza de profil cu umărul stg. căzut ar putea fi prins artera subclavie parțial… dar diferențialul pt. asta e simpluț în cazul acesta(își ține cu mâna dreaptă umărul stg. elevat câteva zeci de secunde, ca să apară ameliorare). Fără detalii speculăm. La fel de bine poate consulta și un ortoped pe lângă neurolog. Dacă zice ceva mai specific decât degete amorțite unilateral putem să îl trimitem la ajutorul cel mai bun pentru dânsul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile