consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt secretara intr-o receptie care este mereu in agitatie, iar telefonul suna permanent. De la un timp nu mai suport oamenii si am chiar un sentiment de ura la adresa lor.

Terapeuti RO 12:27pm Mar 4
Mesaj:
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat; lucrez ca secretara intr-o companie multinationala.Sunt singura pe aceasta pozitie. Locul meu de munca este intr-o receptie care este mereu in agitatie (un du-te-vino continuu). tot timpul intra si ies oameni. In plus, telefonul suna permanent si trebuie sa raspund. Am observat ca de la un timp nu mai suport oamenii si am chiar un sentiment de ura la adresa lor. De abia astept sa vina vinerea si sa ma incui in casa, de unde nu mai ies pana luni.
Va multumesc pentru raspuns.

Pandiani Marcel 1:42pm Mar 4
Incearca sa vb cu seful tau, explicai situatia prin care treci,incearca sa.i sugerezi ca ar trebui sa.ti puna sau sa.ti mute biroul intr.un loc mai linistit pentru ca deja esti stresata din cauza telefonului,poate ai nevoie chiar de un concediu intr.un loc linistit pentru a.ti incarca bateriile,stresul are cauze multiple,pana si soneria telefonului te poate irita,si poate ar trebui schimbata,iti sugerez sa discuti mai in detaliu cu un psihoterapeut.Este posibil sa fie vorba despre stres acumulat in situatia in care si mediul de acasa nu e unul chiar linistit.Ai putea sa incerci deasemenea cateva sedinte de yoga sau alte terapii de relaxare, s.ar putea sa-ti “incarce” bateriile.Nu uita: psihoterapia salveaza vieti.

Gabriela Zboiu 6:47pm Mar 5
cred ca este absolut normal sa nu mai suporti oamenii daca atatea zile si atatea ore trebuie sa fii disponibila, eventual zambitoare si sa raspunzi solicitarilor. firesc si sa simti nevoia de “retargere” ..in cuibul tau. Poate ca..firesc, vrei si tu sa CERI, nu doar sa DAI. Ma gandesc ca daca s-ar putea gasi o varianta in care sa beneficiezi si tu de pe urma oamenilor, ai putea sa-i accepti, in sensul ca ar fi un schimb, macar mai onest. Nu spun egal, dar este absolut firesc si sanatos ca si tu sa primesti nu doar sa dai.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile