consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt mama unui baietel de 3 luni si trebuie sa plec la munca in strainatate, dar nu pot sa ma acomodez cu gandul ca nu o sa-mi vad bebelusul cand adoarme in bratele mele. Plang incontinuu de doua saptamani.

Terapeuti.ro 7:35am Mar 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt mama unui băiețel de 3 luni și trebuie sa plec la munca in străinătate dar nu pot sa ma acomodez cu gândul că nu o să-mi văd bebelușul sa adoarmă în brațele mele am ajuns sa plâng de doua săptămâni incontinuare . as dori un sfat să-mi fie de folos .mulțumesc


Botezat-Antonescu Radu 7:36am Mar 29
NU pleca de langa copilul tau!

Irina Cohal 7:38am Mar 29
Sfatul este sa nu pleci.

Doina Zamfirescu 7:39am Mar 29
Copilul este destul de mic si are nevoie de dvs. Poate gasiti o alta solutie. O sa aveti starea necesara sa lucrati acolo daca dvs. sunteti profund afectata de plecarea de langa copil?

Cristinel Vasile 7:53am Mar 29
Ia-l cu tine

Soltany Anna 7:53am Mar 29
Nu lăsați copilul singur,cu nimeni…e prea micuț,

Clau Anki 8:10am Mar 29
E obligatorie aceasta plecare? E obligatoriu acest moment? Te poate paste o depresie postpartum… iar daca esti plecata departe, consecintele pot fi devastatoare. Nu e obligatoriu sa fie asa, dar factori predictivi ar fi. Sa nu-ti imaginezi ca e prea mic copilul si nu va sti ca ai plecat… el te cunoaste demult… iti stie mirosul si iti distinge timbrul vocal. Daca i le iei acum… nu vreau sa spun mai multe… dar exista riscuri. Legat de tine, daca acum faci fata cu atata greutate la aceasta idee, atunci cum te vei adapta la acest fapt real cand vei fi acolo?

Psihologul Va Raspunde 10:01am Mar 29
Trebuie? Ma indoiesc. Il abandonati si ii distrugeti viitorul. Insa copilul nu va putea intelege ca ati plecat, si va considera, cu mintea lui simpla, cas a fost abandonat. Va suferi toata viata. Si va fi traumatizat. Banii pe cafe ii veti face in strainatate nu vor fi suficienti pentru terapia de care va avea nevoie mai tarziu. O decizie neinspirata, pe care o veti regreta toata viata. Dar nu e tarziu sa o schimbati.

Psiholog Cristina Cristea 1:54pm Mar 29
Sfatul este simplu de dat: nu plecati de langa copil. Acum va plangeti ca nu il veti vedea cum adoarme in bratele dvs, dar implicatiile sunt infinit mai mari. Sunt atatea cazuri de sinucidere in randul copiilor cu varste din ce in ce mai mici. Si chiar daca nu, ii programati distrugerea pe toate planurile. Veti regreta imens si nu merita. Copilul are nevoie de dvs in viata lui, merita atentia si grija dvs nu a altcuiva. Prin telefon nu-i veti putea saruta ochii, manutele, sterge lacrimile, strange in brate si altele.

Marzea-nechita Geanina Violeta 7:02pm Mar 29
Pot sa va dau un sfat de parinte si eu acum vreo doi ani lam lasat vreo opt luni in Romania si mam intors la munca .Pot sa va spun ca copilul sa inchis in sinea lui dela un copil vesel a devenit tacut si trist si eu ca mama nu pot sa va spun prin ceam trecut .Cel mai bine sal luati cu Dumneavoastra daca aveti posibilitatea ,este greu dar o sa fiti implinita ca Mamica


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile