Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt in ultimul an la o facultate pe care nu mi-am dorit-o atat de mult, iar de cativa ani simt ca nu mai sunt eu, ca m-am schimbat si ca am pierdut acea pasiune cu care faceam toate lucrurile inainte, in prezent nimic nu ma mai motiveaza.

Terapeuti.ro 7:50am Feb 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna dimineata.imi e destul de greu sa scriu acest mesaj, poate si pt ca am crezut ca daca ceri ajutor esti o persoana slaba.
Am 22 de ani,sunt in ultimul an la o facultate pe care nu mi-am dorit-o atat de mult, de cativa ani simt ca nu mai sunt eu, ca m-am schimbat si ca am pierdut acea pasiune cu care faceam toate lucrurile inainte, in prezent nimic nu ma mai motiveaza sau sa imi confere satisfactie.
In privinta relatiei cu parintii, ii simt aproape..insa nu putem discuta asemenea lucruri, au mare incredere in mine, iar orice discutie pe care incerc sa o deschid cu privire la cariera,la drumul in viata, relatii sentimentale e sortita esecului.simt o oarecare presiune, sunt asteptari mari de la mine, pt ca inca de mica am incercat sa fiu acel copil perfect pt parintii, acel copil care te va face doar sa te mandresti. dar intre timp simt ca mi-am pierdut identitatea..ca am ajuns doar un recipient gol.(un trup fara suflet, fara trairi) In legatura cu prietenii, nu sunt asa apropiata de nimeni, cu toate ca incerc nu ma pot deschide complet in fata cuiva, probabil din cauza fricii de respingere. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 8:02am Feb 22
sfatul meu este sa incepi o relatie terapeutica autentica. Noi, psihoterapeutii suntem aici exact pt acest gen de situatii. Putem fi alaturi de tine atat ca ‘parteneri de drum’ cat si ca ‘ghizi’… ‘un sfat’ nu ar fi de ajuns, cred, in acest moment pt tine (mai ales online). Investeste in tine! Se poate, curaj! ;)

Lia Oltean 8:07am Feb 22
Subscriu recomandărilor colegului. Merita sa găsești acceptarea și suportul necondiționat în alta parte.

Gianina Viditchi Csapo 10:42am Feb 22
Și eu m-am simțit așa în perioada când făceam doar ce trebuia și ce se aștepta de la mine. Totuși încet am început să aloc timp și lucrurilor care ma fac sa ma simt bine. Pe mine m-a ajutat sportul. Merg la zumba, super jump si aerobic. Ma simt mult mai bine. Eu îți recomand sa te gândești ce te făcea fericită înainte de a te simti asa și încet încet sa începi să faci lucrurile acelea. Internetul te poate ajuta în sensul că sunt comunităţi și oameni care vor să ajute.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed