consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte stresata de viata aceasta, pentru mine este urata, sunt singura, fara parinti si frati, si consider ca sunt in plus printre oameni. Oare are rost sa mai traiesc?

Terapeuti.ro 9:12am Dec 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,vreau sa spun ca am o mica problema sunt foarte stresata de viata aceasta, pentru mine este urâtă viata , sa spun sincer sunt singura fara părinți si frați consider ca sunt in plus printre oameni care uni im vor rau ,oare are rost sa mai traiesc? Eu cred ca nu.


Tot Eu Adrian 9:18am Dec 29
Gaseste -ti un tel pentru care trebuie trait ! Fa ce-ti place cel mai mult occupa-te de pasiunile tale, parerile altora care iti vor raul nu conteaza, acesti oameni NU EXISTA !

Botezat-Antonescu Radu 9:28am Dec 29
cere ajutorul specialistilor, ai inceput deja pe acest grup, mergi mai departe si intalneste-te cu un psiholog/psihoterapeut (exista asociatii care ofera consiliere gratuita mai ales persoanelor in acest gen de situatie). Curaj!

Adeline Popescu 10:39am Dec 29
Da, primul pas l- ai facut, povestindu-ne ceea ce simti. Cu siguranta exista acolo, undeva, in tine, dorinta de a merge mai departe. Nu ezita, cere ajutorul unui terapeut.

Pascu Viorica 11:00am Dec 29
o solutie ar fi sa te orientezi spre o organizatie/ fundatie umanitara, ( de obicei au specialisti – psihologi) si vorbeste cu ei! Mai mult, acolo poti sa-ti faci multi prieteni si la randul tau sa ajuti si tu pe altii; o sa gasesti bucuria de a darui si de “a fi” cu ceilalti si viata ta sa primeasca un alt sens! Curaj, mai scrie-ne!

Ani Mierla 11:04am Dec 29
Viața e frumoasă indiferent de vârstă,viata e o luptă,deci…. luptă și vei învinge!

Olimpia Ciocea 7:00pm Dec 29
Inteleg ca te simti singura si descurajata si de aceea vezi viata urata.Cred ca exista in jurul tau si in viata ta aspecte pozitive ( carora nu le dai importanta acum) si daca te-ai concentra pe ele ai vedea si partea frumoasa a vietii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile