consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 7 ani cu un barbat foarte gelos si posesiv. M-am saturat de presiunile lui, dar nu am curaj sa-i zic.

Terapeuti RO 7:35pm Feb 4
Mesaj:
Buna seara.Sunt casatorita de 7 ani cu un barbat f gelos si posesiv care m-a indepartat de toate prietenele chiar si de parinti iar eu i-am permis.Acum mama ma acuza ca mi-am batut joc de ea in toti anii acestia pentru ca m-a ajutat cu bani iar eu nu am ajutat-o cu nimic.Mentionez ca am si o fetita cu sindrom down de 5 ani pentru care am vrut sa aiba tata dar nu mai rezist.Sotul nu munceste,doar eu am adus bani in casa.Nu vreau sa-mi pierd mama si ma dor vorbele ei.M-am saturat de presiunile sotului dar nu am curaj sa-i zic

Luciaa Lucia 9:36am Feb 5
Cred ca trebuie sa ti faci curaj..pentru ca mama ta nu ti vrea raul…si poate are dreptate in mare marte

Luciaa Lucia 3:42pm Feb 5
Nu trebuie vb asa…uneori vrei sa fie bine…si o femeie suporta

Madutz Mada 7:07pm Feb 5
Recomand cartea “Femei care iubesc prea mult” Cred ca ar putea sa va ajute (desi terapeutul e cel mai in masura sa intre in toate amanuntele si sa va ajute sa descoperiti cum se face ca alegeti sa ramaneti in aceasta situatie si cum sa va gasiti curajul sa iesiti din ea, in caz ca alegeti asta…)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile