consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorit de peste 25 de ani si sotia este foarte geloasa. Imi verifica tot timpul telefonul, daca vreau sa caut o informatie pe calculator sunt suspectat ca as cauta persoane de sex feminin, toate aceastea au dus la o cearta continua.

Terapeuti.ro 8:46am Mar 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt casatorit de peste 25 de ani si sotia fiind de varsta apropiata mie este foarte geloasa in momentul de fata neavand un loc de munca de un an de zile totodata avem si un copil impreuna. In ultima perioada crizele de gelozie sunt foarte dese si nu exista zi in care sa nu existe cearta pe motivul ca fii intr-o relatie cu alta persoana . Tot timpul este nesigura in afirmatiile ei si face confuzii intre mai multe persoane spunand ca este una si aceeasi persoana cu care as avea eu o relatie . Deasemenea imi verifica tot timpul telefonul spunand ca orice numar de telefon necunoscut este de la o persoana de sex feminin, iar daca vreau sa caut o informatie pe calculator sunt suspectat ca as cauta persoane de sex feminin. Toate aceastea au dus la o cearta continua care nu mai are sfarsit . As dorii foarte mult sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie . Va multumesc cu deosebita stima !


Botezat-Antonescu Radu 9:49am Mar 1
incercati cateva sedinte de consiliere de cuplu… aceasta situatie e bine sa fie discutata pe viu in 3. Succes!

Romulus Vatasescu 9:56am Mar 1
Nesiguranta partenerei poate proveni atat din situatia sa, pe care o poate percepe ca fiind una de inferioritate, dar si din sovaielile sau nesiguranta pe care o aratati vizavi de situatia ei ori vizavi de alte aspecte.
Este important sa definiti in contextul corespunzator ce anume se petrece si ce acuze vin, de unde provin pentru a rezolva cu succes.

Lia Oltean 9:58am Mar 1
Fiți alături de parteneră, oricât de dificil ar părea, și abordați situația împreună în terapie pentru a vedea ce puteți face amândoi pentru a o rezolva.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed