consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o relatie cu frumoasa, chiar daca au fost certuri, indoieli, minciuni. Ne-am despartit din vina mea, am devenit prea geloasa, nu aveam incredere, il controlam si probabil l-am sufocat…

Terapeuti.ro 6:23am Aug 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua, am gasit acest site si ma gandeam sa spun ce am pe suflet. Am avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani jumate.. a fost o relatie frumoasa,chiar daca au fost certuri,indoieli,minciuni si multe altele. A fost prima mea relatie serioasa,dar pacat ca a fost cu baiatul nepotrivit.. care nu stiu cat mult m-a iubit. Ne-am despartit de multe ori si tot timpul ne impacam.Dar pana la urma ne-am despartit de tot si asta a fost.. cauza despartirii a fost din vina mea, zic eu. ma invinovatesc tot timpul..am devenit prea geloasa,nu aveam incredere,il controlam si probabil l-am sufocat. tin sa mentionez ca si el mi-a dat motive sa fiu asa..
Problema este ca a trecut 6 luni si eu nu am trecut peste.. nu pot sa trec. nu l-am mai vazut deoarece e plecat dincolo,dar am momente cand zic ca am trecut peste si ma insel amarnic..nu stiu ce sa fac sa uit,am iesit din casa,mi-am facut prieteni noi, si multe altele. deageaba.. ma gandesc la el. Traiesc cu speranta ca odata se va intoarce la mine.. si inca astept. Nu mai stiu ce sa mai fac,astept sfaturi..


Doina Zamfirescu 6:40am Aug 12
Fiecare relatie are specificul ei. Conteaza cum a decurs ea, ce probleme au existat in relatie si care au fost motivele separarii. In principiu dupa o separare persoana trece prin anumite stadii -numite cele 5 faze ale durerii-pana cand accepta situatia. Daca simtiti ca nu puteti trece singura peste acest eveniment apelati la un terapeut.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:41am Aug 12
ma gandesc ca ti-ar prinde bine sa treci prin acest doliu impreuna cu un psihoterapeut… spun asta pt ca senzatia mea este ca ai nevoie de sprijin… mai mult decat ai gasit pana acum. Succes, se poate! ;)

Psihologul Va Raspunde 4:42pm Aug 12
E o dependenta, si ai de invatat sa o rezolvi. Impreuna cu un terapeut care te va ghida.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile