Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita de 5 ani. Sotul meu e obsedat de sex, vrea in fiecare zi.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ma numesc Lucica sunt casatorita de 5 ani.sotul meu e opsedat de sex vrea in fiecare zi.desi imi iubesc sotul nu mai rezist sa fac zilnic de multe ori o fac fortata ca sa nu se supere..iar cand ii spun ca nu mai pot ma acuza ca as avea amant si ma satisface el..si ma acuza de tot felu de prostii..am incercat sa discut cu el dar se pare ca degeaba tot asta imi spune ca e barbat si vrea..ajutatima va rog ca deja psihic nu mai rezist incep so fac cu greata si nu ma mai pot controla si ma vede ca nu-mi place si se supara..si incepe scandalu..tot ma ameninta ca isi va cauta o alta femeie care sal satisfaca cum vrea el si cat vrea el..

sunt sigur ca v-ar fi de folos sa discutati cu un sexolog, amandoi, care sa ii explice anumite aspecte, poate in primul rand acela ca daca va forteaza, tot viol se numeste, indiferent de verigheta, iar faptul ca ‘este barbat si are nevoie’ nu are niciun sens. Curaj!
 22
Intr-adevar ar fi necesar sa stati de vorba cu un psiholog specializat pe probleme de sexualitate. Poate fi de asemenea si un dezechilibru hormonal la sotul dvs, precum si cauze de natura psihologica. A avut dintotdeauna o dorinta atat de intensa? Cum era viata sexuala la inceputul relatiei dvs, s-a schimbat ceva intre timp?
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 7115 raspunsuri primite pentru 1689 intrebari)