consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenului meu nu ii place preludiul, la nivelul la care nu ii place sa primeasca!

Terapeuti RO 12:45pm Feb 18
Mesaj:
Buna ziua,
Voi incerca sa fiu cat mai succinta:
Eu: 29 ani, proaspat iesita dintr-o relatie de 4 ani din care am invatat extraordinar de multe din punct de vedere sexual.Consider ca am ceva experienta, stiu sa fac dragoste si combin implicarile la nivel mental si cel fizic.
El: 26 ani. Si aici intervin problemele, in afara de usoara lui lipsa de experienta pe care am de gand sa-l ajut sa o inlature:
- nu ii place preludiul la nivelul la care nu ii place sa primeasca! Asa ceva nu am mai intalnit. Imi spune ca degeaba il sarut pe piept sau abdomen de exemplu, ca nu simte cine stie ce placere. La inceput am crezut ca este doar interiorizat si nu-si manifesta placerea, dar apoi am aflat ca defapt…nu prefera.
- nu ii place sa i se faca sex oral. Cee???? Asta nici atat n-am mai auzit macar, dar’mai sa intalnesc. Spune ca are o mentalitate mai “preconceputa” si nu ii place sa primeasca sex oral daca nici el nu face. Si da, el nu prea imi face. Iar daca iau eu initiativa, il simt cum se “impietreste” efectiv si sta ca o scandura, doar respiratia il mai tradeaza ca simte oarecare placere.
- isi pierde erectia brusc la cel mai mic gest al meu care poate e putin mai nepotrivit pt el, cum ar fi de exemplu schimbarea ritmului…
Este un baiat extrem de bun care merita ajutat. Provine din familie cu grave probleme (parinti divortati,mama alcoolica, crescut de bunici, etc), foarte dezamagit de principalele relatii serioase din viata lui.
M-ar interesa niste cauze, asta pentru a-l intelege mai bine dar mai mult…cum sa-l ajut? Cum sa comunic? Ce sa comunic…cum sa fac..etc Va multumesc

Botezat Radu 1:07pm Feb 18
Va recomand sa mergeti impreuna la un sexolog, defapt preferabil ar fi singur, sa inceapa o analiza personala (psihoterapie) in care sa isi exploreze aceste aspecte, din ce imi spuneti, mai exact, daca este pregatit, sa vb despre relatia cu parintii, cu sine, etc. Succes

Irina Puiu 1:41pm Feb 18
Asa cum bine ati spus, nu prefera. Si daca nu prefera, probabil ca este de respectat acest “nu prefera”. V-as sugera sa abordati deschis nevoile d-voastra in relatie, mai degraba decat a cauta sa-i rezolvati lui problemele, ranile pt ca nu functioneza asa… Cum sa comunicati? Vorbind strict despre sine, despre ce/cum va simtiti cand (…) si despre nevoile si dorintele d-voastra in situatie. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile