consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu e arestat de 2 ani si ma terorizeaza cu gelozii si acuze nefondate. Avem 3 copii.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Sotul meu e arestat de 2 ani avem 3 copii ma terorizează cu gelozi si acuze nefondate .Nu ii dau motive daca ma suna si sunt supărată sau nervoasă asta inseamna ca unu din iubiti mei ma supărat supărată.Azi am avut o certa telefonică foarte aprinsă in care ne am jignit reciproc ,ma amenintat ca imi ia băiatul si nu mai vad niciodata daca fac ceva gresit ,ma simt ajunsă la capătul puterilor ,nu am prieteni pe nimeni ca nu am voie ca toate sunt C…e si ma invata la prosti ma controlează prin copii ii spun unde merg si ce fac mereu cu copii impreuna si tot ii întreba ce au mai facut unde au fost , degeaba ii spun eu totul .In trecut am vb cu cineva pe fb doar vb atat si de atunci imi reproșează mereu .Nu vreau sa il părăsesc dar nici asa numai pot ma seacă de toate puterile .Ajutati ma va rog eu am vb cu el i am explicat ca il iubesc si nu imi trebuie al bărbat in zadar e Bn o perioada si apoi incepe cu cate am pe cap trebuie sa fiu un zâmbet mereu altfel am amanti

În primul rând amenințările că vă ia băiatul sunt total nefondate. În nici o situație nici o instanta, in cazul unui divorț, nu ii va acorda custodia copilului unui om care a fost la închisoare, și mai ales instantele tind a da copilul mamelor. Deci din acest punct de vedere ,te poți liniștită și să nu mai te lași afectată de astfel de vorbe. Cu restul,nu prea știu cum te putem ajuta daca nu îți dorești să schimbi ceva în viața ta. Poți încerca să mergi la un consilier de cuplu după ce va ieși el din închisoare. Înainte era la fel de posesiv ?
 7
Uneori de vine pentru accesele lui de gelozie este si faptul ca se plictiseste acolo si experimenteaza o suita de angoase si isi revarsa gandurile negative fix pe persoanele carora ii pasa de el. A fi inchis este una dintre cele mai mari torturi psihice si el la randu-i cauta sa dea asta mai departe celui ce ii pasa de el… O solutie nu stiu daca am ,dar va puteti face o strategie plecand de la ceea ce v-am scris mai sus.
 2
Singura solutie este sa-l parasiti. Dar nu doriti.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed