consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Soțul meu are o problema de câteva luni mi-a zis ca este foarte agitat după ce termina serviciul, nu vrea sa vina acasă de la munca ca nu îl atrage nimic tot timpul se gândește sa își ocupe timpul cu alceva ca să nu sa mai simtă asa, știe ca are o problema dar noi fiind în străinătate e mai greu sa găsească un psiholog care sa îl înțeleagă.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Bună ziua!soțul meu are o problema de câteva luni mia zis ca este foarte agitat după ce termina serviciul, nu vrea sa vina acasă de la munca ca nu îl atrage nimic tot timpul se gândește sa își ocupe timpul cu alceva ca să nu sa mai simtă asa, știe ca are o problema dar noi fiind în străinătate e mai greu sa găsească un psiholog care sa îl înțeleagă. Noi avem un bebe de 7 luni și suntem căsătoriți de 11 ani. Întrebarea mea este cum as putea eu sa îl fac din nou fericit dornic sa vina sa ne întâlnească sa nu mai fie asa agitat? El a lucrat tot timpul la 2 locuri de munca, dar acum merge la al doilea loc de munca doar de 2 ori pe săptămână și celelalte zile când e acasă după-amiază este foarte agitat nu știe ce sa facă nu are chef de nimic. Este foarte distant și cu mine și chiar lam bănuit ca ma înșală pana sa îmi spună de aceasta problema. A și slăbit foarte mult pt ca nu are nici pofta de mâncare. Vreau sa îl ajut chiar dacă ar trebui sa ma mut în alta tara și nu știu cu ce sa încep.va mulțumesc.

Alexandra Rusu

Si al meu facea la fel…si am aflat ca era din cauza a mai multe credite pe care le facuse fara ca eu sa stiu…era agitat din cauza minciunilor pe care mi le spusese…la fel a lucrat in 2 locuri…povestea este identica

Alexandra Rusu

In continuare am sentimentul ca inca nu stiut tot…si ca inca imi ascunde ceva…

Remus Costache

Buna, încearcă să vb cu el, și să îl asculți activ, adică lasă l să povestească fara sa te gândești la următoarea întrebare…daca vreti să faceți terapie amândoi…recomand cu căldură și varianta prin Skype..dar cu un terapeut român. Succes


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile