implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotul m-a inselat cu o prietena si dupa doua luni de stres, incercand sa-l aduc inapoi, tulburata, plansa, distrusa, m-am aruncat in bratele celui mai bun prieten al lui…

Terapeuti RO 11:51am Nov 14
Mesaj:
Bună, am o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv, sotul m-a înselat cu o prietena, dupa doua luni de stres, încercând să-l aduc înapoi, ma anuntat ca vrea sa divorţăm, (avem doua fetite mici) tulburată, plansa, distrusă, m-am aruncat in bratele celui mai bun prieten a lui, stiu, am gresit enorm, dar faptele sunt consumate, el nu stie de fapta mea, apoi s-a întors acasă, ca vrea sa fie cu familia, cand e băut ne iubeste, ne propromite zice multe, cand e treaz nu dă nici buna ziua, eu nu îl mai vreau asa, plus ca ma si gândesc la prieten” care mi-a vorbit atât de frumos, acasă nu am mai auzit o vorbă bună de mult. As vrea sa divortez, nu ca sa fiu cu prietenul, cu el nu se poate, ci ca sa îmi găsesc linistea, dar sotul nu vrea, zice ca sa mai am răbdare, ca se va linisti! Ce ma sfătuiți să fac?

Viorica Petrache 3:56pm Nov 14
Când v-a înşelat, v-aţi luptat să îl aduceţi înapoi,când a venit vreţi să divortati.L-aţi vrut doar pentru a nu fi cu amanta sau din alte motive? Dacă din alte motive,unde sunt acele motive,nu le mai aveţi acum?

Maya Green 5:23pm Nov 14
“Daca mai exista un dram de iubire, atunci totul poate fi salvat!!”…dar cantariti bine…pentru ca uneori cea mai buna alegere poate insemna drumuri diferite!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile