Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSimt in fiecare zi respingere parca din partea tuturor, o singurătate imensa. Sunt in Germania de aproape 3 ani cu prietenul (viitorul soț) si de curand am fost data afara de unde lucram, din nu stiu ce motiv, nu mi-au spus decât ca cineva mi-a vrut răul.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Am observat in ultimul timp ca am o problema.. simt in fiecare zi respingere parca din partea tuturor , simt o singurătate imensa. Sunt in Germania de aproape 3 ani cu prietenul (viitorul soț) si de curant am fost data afara de unde lucram din nu stiu ce motiv, nu mi-au spus decât ca cineva mi-a vrut răul si de cand am stat acasa.. fara lucru sm început sa ma simt tot mai exclusă. Aici nu am nicio prietena pentru ca toate fetele de vârsta mea sunt cu familia si au atenția toată acordată de părinți, eu din nefericire nu Am început sa uit ce fac si ce vorbesc.. eu nu stiu sa vorbesc germana si in urma cu 2 saptamâni am gasit un loc de munca unde toti vorbesc germana si mie foarte greu sa stau in preajma lor nu am nicio tragere de inima sa merg dimineata la lucru.. Va rog datimi un sfat Am mare nevoie de el

Principalul lucru când mergi într-o țară străină este sa înveți limba respectiva, altfel te vei simți exclusa oricum și oriunde. De asemenea sunt tari în care romanii nu sunt priviți tocmai bine și faptul ca nu fac eforturi sa se integreze, face sa fie și mai marginalizați sau priviți cu rezervă. Eu te încurajez pentru început sa începi sa înveți limba (știu ca nu e ușor) și vei vedea ca lucrurile se vor schimba. Vei putea sa-ti înțelegi colegii de muncă, sa Îți îndeplinești sarcinile, sa Îți faci prieteni noi. Și discută cu partenerul tău despre aceste lucruri, încercați împreună sa găsiți soluții ca sa fie bine pentru amândoi. Numai bine!
 6
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18940 raspunsuri primite pentru 4010 intrebari
(in categoria actuala: 1115 raspunsuri primite pentru 232 intrebari)