implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm incetat sa iau anticonceptionale in urma cu o saptamana, iar ciclul nu a aparut. Am facut mai multe teste, toate au fost negative…

Terapeuti RO 9:05am Dec 26
Mesaj:
Buna ziua,
Am incetat sa iau anticonceptionale in urma cu o saptamana, iar ciclul nu a aparut. In prima zi dupa ce am intrerupt anticonceptionalele am avut contact sexual, mentionez ca in ultima saptamana de anticonceptionale am facut tratament cu antibiotice, respectiv ampicilina. Am facut mai multe teste, toate au fost negative, dar astazi se implinesc 8 zile. Exista vreo sansa sa fiu gravida? Apelez la dumneavoastra pt ca e aceasta perioada si nu pot sa imi fac nici o analiza de sange. Va rog din suflet ajuta-ti-ma, am facut testele de sarcina mult prea repede? Iar daca imi fac analiza de sange se va vedea exact daca sunt/nu gravida?
Va multumesc anticipat!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:20am Dec 26
teoretic… ar trebui sa fii ok, insa cel mai bine ar fi sa iti contactezi ginecologul cat de repede si sa te programezi la un control. Succes!

Cristescu Irina Alexandra 2:27pm Dec 26
Contacteaza ginecologul. Este celnmai bine. Daca ai luat mult timp anticonceptionale ( cativa ani) de multe ori ae intampla ca ciclul sa nu apara. Incearca sa nu te impacientezi si dupa ce trec sarbatorile sa mergi la medic, si in functie de asta sa faci si niste teste hormonale. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile