consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am incetat sa iau anticonceptionale in urma cu o saptamana, iar ciclul nu a aparut. Am facut mai multe teste, toate au fost negative…

Terapeuti RO 9:05am Dec 26
Mesaj:
Buna ziua,
Am incetat sa iau anticonceptionale in urma cu o saptamana, iar ciclul nu a aparut. In prima zi dupa ce am intrerupt anticonceptionalele am avut contact sexual, mentionez ca in ultima saptamana de anticonceptionale am facut tratament cu antibiotice, respectiv ampicilina. Am facut mai multe teste, toate au fost negative, dar astazi se implinesc 8 zile. Exista vreo sansa sa fiu gravida? Apelez la dumneavoastra pt ca e aceasta perioada si nu pot sa imi fac nici o analiza de sange. Va rog din suflet ajuta-ti-ma, am facut testele de sarcina mult prea repede? Iar daca imi fac analiza de sange se va vedea exact daca sunt/nu gravida?
Va multumesc anticipat!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:20am Dec 26
teoretic… ar trebui sa fii ok, insa cel mai bine ar fi sa iti contactezi ginecologul cat de repede si sa te programezi la un control. Succes!

Cristescu Irina Alexandra 2:27pm Dec 26
Contacteaza ginecologul. Este celnmai bine. Daca ai luat mult timp anticonceptionale ( cativa ani) de multe ori ae intampla ca ciclul sa nu apara. Incearca sa nu te impacientezi si dupa ce trec sarbatorile sa mergi la medic, si in functie de asta sa faci si niste teste hormonale. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed