Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe ce daca sufar de sindromul Asperger, psihiatrii nu dau acest diagnostic si m-au clasat “un caz interesant”…?

John Burcklet 6:00am Feb 9
De ce daca sunt asperger sistemul medical adica psihiatrii nu recunosc si m-au clasat un caz interesant si au spus ca trebuia sa fiu diagnosticat de mic insa au mai completat ca asperger inseamna sa ai halucinatii iar pe de cealalta parte psihoterapeutii si psihologii clinicieni au confirmat acest “diagnostic” insa nici ei conform anumitor standarde nu pot spune decat verbal. De ce daca tot am fost descoperit la 36 de ani am bulversat multa lume?!?!? si de ce nu exista acea sustinere ci din contra sunt un caz care am depasit sistemele lor preconcepute….cine imi poate raspunde?http://constelatiaasperger.blogspot.ro/

Monica Berceanu 8:05pm Jul 21
depinde de cine v-a diagnosticat si ce conceptii are acel psiholog, cat de bine a inteleg fenomenul ASPERGER. ma puteti contacta la: monica.berceanu@yahoo.com si discutam pe larg.

Taugner Lucian 10:17am Jul 23
Asperger se diagnosticheaza in jurul varstei de 13 ani. Daca dumneavoastra ati fost diagnosticat la 36 de ani si pana atunci nu ati consultat specialisti in domeniu diagnosticul diferential este mai dificl (mai complex) decat in perioada copilarie. De ce considerati ca ati depasit sistemul medical? Important este ce veti face de acum incolo? Daca doriti sa va modificati stilul de viata. In anumite situatii, unele persoane traiesc cu anumite probleme ani de zile, solicita sprijin, le depasesc si nici macar nu stiu sau nu ii intereseaza diagnosticul.

Anghel Elisabeta Elena 12:24pm Jul 24
Spere rusinea mea este primul caz pe car-l aud cu o diagnosticare asa de târzie a Aspengerului.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile