consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita cu un barbat de 24 de ani, o persoana foarte dificila, nu ma cauta toata ziua daca nu il caut, iar prin atitudinea pe care o adopta uneori tind sa cred ca mai are aventuri.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,am 20 de ani,si sunt casatorita cu un barbat de 24 de ani,este o persoana foarte dificila,nu ma cauta toata ziua daca nu il caut,iar prin atitudinea pe care o adopta uneori tind sa cred ca mai are aventuri,dar de care nu pot afla.Este foarte stresat din cauza serviciului,lucreaza in carrefour si tocmai a fost promovat ca manager de magazin iar aseara de exemplu cand a ajuns acasa stand langa el doar,incercand sa il destind sa il fac sa uite de serviciu imi zice ca nu are chef de nimic pe un ton raspicat.el zice ca eu nu il inteleg si sunt ok doar cand suntem fericiti si nu il inteleg in momentele astea..oare sunt eu de vina?la munca nu il stresez cand este dar acasa macar pentru 10 min as vrea sa uite de acel mediu.nu cred ca ar trebui sa incurce viata personala cu cea profesionala..este foarte impunator si crede ca are tot timpul dreptate.ce atitudine as putea sa mai adopt? cred ca am incercat orice:nu i-am zis nimic in momentele in care era stresat,ma intreaba dc sunt suparata,incerc sa ii acord afectiunea mea imi zice ca nu il inteleg…Ce puteti spune despre asta? sunt o persoana sensibila de fel,cum as putea sa nu mai pun la suflet toate neintelegerile dintre noi?(momentan nu lucrez pt ca nu locuim intr-o zona tocmai favorabila,am un interviu in urmatoarea saptamana si din cauza emotiilor imi este frica sa nu il iau :( )

daca exista dificultati de comunicare va recomand o vizita la un psihoterapeut de familie si cuplu care sa va ‘descoasa’ putin. In rest este foarte dificil sa va recomandam ceva ‘general’. Succes!
 3
Dar intrebatil direct cum ar dori sa va comportati ca sa se considere inteles. S-ar putea ca nici lui sa nu-i fie clar. sau poate ca pur si simplu nu poate comuta brusc, si ar dori doar sa-l ascultati depananad vorbe despre situatia de la serviciu, despre temerile lui, sa-i aratati intelegere pt framantarile pe care le are si incredere in capacitatea lui de a gasi rezolvari si abea apoi s-ar putea relaxa raspunzand afectiunii dumneavoastra. Pana nu discutati nu veti sti, iar pana nu vati sti nu veti putea actiona adecvat.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile