consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu este dependentde jocurile de noroc. Cum as putea sa-l ajut sa scape?

Terapeuti.ro 7:37am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am si eu o intrebare…sotul meu este dependentde jocurile de noroc cum as putea sa.l ajut sa scape?


Botezat-Antonescu Radu 7:41am Jun 9
in primul rand trebuie sa recunoasca el sincer ca are o problema… dupa care exista psihoterapeuti specializati pe adictii. Se poate, succes!

Psiholog Cristina Cristea 8:13am Jun 9
Da, intai sa constientizeze el aceasta dependenta apoi, daca nu are suficienta vointa sa se descurce singur, poate apela la o persoana specializata.

Cristina Anghel 9:21am Jun 9
Dependenţii compulsivi nu-şi pot controla impulsul în timpul jocului, chiar dacă ştiu că acest lucru le face rău lor sau celor dragi. Acesta este singurul lucru la care se gândesc şi pe care vor să-l facă, indiferent de consecinţe. Chiar dacă cineva renunţă la jucat, sentimentele de durere şi nesiguranţă care l-au determinat odată să joace, vor fi prezente în continuare. Astfel, este important ca oamenii să înveţe mecanisme de coping pentru a face faţă situaţiilor stresante şi conflictelor zilnice care îl determinau odată să joace. Gasiti aici mai multe informatii despre aceasta dependenta: https://psihoworkshop.wordpress.com/category/dependente/jocuri-de-noroc/ Mult succes!

Psiholog Daniel Mois 3:17pm Jun 9
Sotul dvs VREA sa scape de acest viciu? Daca nu vrea… ajutorul se transforma in agresiune. In loc sa il ajuti, il vei enerva prin incercarile tale de a-l schimba cu forta, si el se va refugia exact in comportamentul nedorit si daunator pe care tu vrei sa il combati! In locul tau, as renunta sa mai ajut persoane care REFUZA ajutorul, si m-as gandi cum sa ma ajut pe MINE, iesind eventual dintr-o relatie de CODEPENDENTA, in care primesc doar suferinta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile