Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul mea a fumat 4 ani etnobotanice, iar acum trage pe nas prafuri si cred ca fura, face trafic…

Terapeuti RO 9:36am Feb 9
Mesaj:
buna!sunt o mama care nu a fost mama…mi-am lasat copilul de la 5ani labunici.am tot acolo e si a fumat 4ani etnobotanice.acum trage pe nas prafuri si cred ca fura,face trafic…cum sa scap de aceste poveri care ma ucid?cum sa procedez cu el care este destul de afectat si nu vrea nimic?nu vreau sa moara…regret tare ca l-am lasat.nu mai pot intoarce timpul.AJUTATI-MAAA!SI PE COPILASUL MEU DRAG!

Cristina H. B. Docan 10:03am Feb 9
Draga mea doamna, fiecare dintre noi face, in viata, TOT ceea ce poate el mai bine la respectivul moment… Asta ati facut si dumneavoastra – si doar cine nu poate vedea lucrurile din perspectiva corecta v-ar putea condamna. Asa incit… si dumneavoastra aveti nevoie de ajutor profesionist, ca sa puteti sa va priviti faptele din cu totul alta perspectiva. Vinovatia nu construieste nimic; va trebui sa fiti ajutata s-o depasiti. Abia ceea ce va veni dupa – va putea remedia din situatie, atit cit puteti dumneavoastra, prin noua dumneavoastra atitudine, remedia. Cit despre copil… Faceti dumneavoastra pasii inainte necesari; si abia apoi veti putea sa-l ajutati. Exista solutii si pentru el, important este, ca si in cazul dumneavoastra, sa doreasca sa apeleze la ele!

Psihoblue Madalina Chitac 10:10am Feb 9
Aveti nevoie de terapie de familie. Va fi greu. Fiul dumneavoastra are nevoie sa inteleaga de ce l-ati abandonat si ca l-ati iubit toata perioada asta, chiar daca el nu a simtit.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita