implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAs vrea sa dau la facultatea de psihologie insa nu stiu exact ce presupune acest lucru.

Terapeuti RO 8:47am Sep 22
Mesaj:
Buna ziua! Sunt eleva in clasa a 12-a la profil mate-info si as vrea sa dau la facultatea de psihologie, insa nu stiu exact ce presupune aceasta…Din cate am citit, dureaza 3 ani+2 ani masterul obligatoriu. Nu as vrea sa ma opresc doar la acest nivel pentru ca vreau sa devin psihoterapeut transpersonal sau psihanalist, inca nu m-am decis. Imi puteti da vreun sfat in legatura cu facultatea pe care ar trebui sa o urmez si ce pot face dupa ce termin? P.s. Conteaza facultatea de psihologie pe care o urmez? Multumesc anticipat.

Doina Zamfirescu 10:33am Sep 22
Studiaza oferta facultatilor de psihologie ca sa iti faci o parere cu privire la posibilitatile pe care le ofera fiecare. Da, conteaza facultatea pe care o urmezi (de ex. trebuie sa fie una acreditata).Pentru a deveni psihoterapeut trebuie sa urmezi cursuri de formare in directia unei scoli de terapie (de ex. transpersonala, psihanaliza) pe care o doresti. Si sa nu uitam de costurile pe care le implica aceste demersuri.Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile