Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Un vechi ”el”, cu care nu a fost nimic clar, mi-a spus ca “Ma faceai complet, ma simteam Eu langa tine, dar sa fi fost cu tine ma facea nefericit. Nu vedeam o relatie cu tine”. Problema e ca asa s-a intamplat cu toti reprezentantii sexului opus.

Terapeuti.ro 8:57am Apr 29
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:4:49 Am.Suna bine avand in vedere ca ma asteapta o zi de munca.Dar am hotarat in acest moment ca nu trebuie sa imi mai adresez singura aceeasi intrebare ca eu tot in acelasi punct ajung.
Un vechi’El’ ,cu care nu a fost nimic clar dar ne-am vorbit mult timp,ne si intalneam,mi-a spus in aceasta seara ca ‘ma faceai complet,ma simteam Eu langa tine dar sa fii fost cu tine ma facea nefericit.Nu vedeam o relatie cu tine”.Ei bine,in acel moment neuronii mei au facut scurt circuit.Cum vine asta bre,te fac intreg dar nu ma vrei?!Pro’lema vine ca subsemnata a avut un moment de luminare si s-a prins cumva ca de fapt,cam asa s-a intamplat cu totii reprezentantii regnului opus.
Si-ntrebarea e.De ce pot fi -citez-”ceea ce imi doresc,ceea ce caut ,ce imi da putere si ma face sa cred ca pot muta muntii,dar nu ma vad cu tine”..Mie imi da cu eroare rau teoria asta a barbatului ’15.
Multumesc frumos!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:36am Apr 29
eu nu cred ca este vorba despre teoria barbatului cat este mai mult vorba despre teoria acelui barbat. Sugestia mea ar fi sa confruntati persoana, nu regnul ;) . Succes!

Doina Zamfirescu 9:50am Apr 29
Pare ca ati “atras” un gen de barbat care nu se poate responsabiliza intr-o relatie. S-ar putea sa nu fie vorba de dvs. cand spune ca nu vedea o relatie. Ci de el (ei). Dincolo de asta in ceea ce va priveste ati putea apela la un terapeut pentru niste ore de dezvoltare personala pentru a intelege ce anume din comportamentul dvs. “atrage” acest gen de parteneri.Apoi veti putea decide ce schimbari doriti sa faceti. Succes!

Gabriela Iftode 3:03pm Apr 29
Eu va sfatui sa cautati si exceptia (exceptiile) de la situatia mentionata. Adica….a existat macar o situatie in care “el” a vrut si dvs ati respins? Dvs va vedeti intr-o relatie “forever”?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita