consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am nascut de 2 luni al 2-lea copil si sotul meu mi-a spus ca in cei 5 ani de casnicie mi-a suportat prea multe (pesimism, plansete, lipsa afectiunii) si ca trebuie sa ma schimb, el nu mai poate asa (unele aspecte sunt reale, dar le exagereaza).

Terapeuti RO 5:43pm Oct 5
Mesaj anonim:Am nascut de 2 luni al 2-lea copil si sotul meu mi-a spus ca in cei 5 ani de casnicie mi-a suportat prea multe (pesimism, plansete, lipsa afectiunii) si ca trebuie sa ma schimb, el nu mai poate asa (unele aspecte sunt reale, dar le exagereaza). E ff ocupat la job (o promovare recenta), nu se mai ocupa de casa (cate nu sunt de facut la casa…). Nici eu nu m-am mai ocuopat de persoana mea, dar nici o femeie neingrijita nu sunt…Acum m-a rugat sa merg …la mama, sa isi puna ordine in gandurile… Asa gandesc barbatii? Se sperie cand vine bb2 ca sotia nu mai are timp de el? Mentionez k il iubesc enorm, as face orice pt noi 2, dar ma sperie situatia, nu vreau sa divortez.


Cosmin Capatoiu 5:46pm Oct 5
Atentie la atasamente


Mandoc Florentina Isabella 6:16pm Oct 5
Este indicat să apelaţi la un sprijin specializat: terapie/consiliere de cuplu sau individual. Puteţi vizita pagina Psihoeducatie pentru unele răspunsuri la întrebări.

Cristiana Alexandra Levitchi 6:38am Oct 6
orice schimbare implica un consum de energie pentru adaptare la situatie – familia dvs a trecut de curind prin doua schimbari mari : nasterea copiilor, promovarea sotului. Familia e un sistem – ce se intimpla cu un membru afecteaza pe toti. Recomand psihoterapie.

Katona Nicolae 7:59am Oct 6
Dacă are gânduri de divorț nu este recomandat să părăsiți domiciliul conjugal. Va putea folosi asta ca pretext. Luați în calcul posiblitatea că ar putea avea o amantă. Iubirea enormă de care vorbiți poate face față unui asemenea scenariu, sau se va destrăma la prima dovadă ? Apelați la un pìholog, și la un avocat. Prevederea este mama înțelepciunii. Dacă vreți să luptați pentru menținerea relației și a familiei unite, nu plecați din casă. Perioada de criză poate să nu dureze mult, și să nu se cronicizeze dacă apelați la consult de specialitate. Relația bolnavă trebuie tratată sub îndrumarea unui specialist competent.

Catalin Lazar 5:59pm Oct 6
Asa sunt barbatii este o generalizare, nu stim ca toti barbatii sa isi abandoneze familia in caz de bb2.

Mandoc Florentina Isabella 6:06pm Oct 6
Dvs ocupată cu maternitatea, dlui ocupat cu munca, consum de resurse de o parte si de alta, care a secătuit, poate, relaţia, dar şi pe fiecare dintre parteneri. Nu e nefiresc. Din ce v-aţi ”alimentat” emoţional fiecare dintre dvs în tot acest timp? În particular (pentru că sprijinul unui specialist este necesar) puneţi accentul pe resurse şi nu pe ceea ce lipseşte în relaţie, pentru a stopa deteriorarea, atunci când au loc discuţii şi/sau negocieri.

Negut Lia 8:25pm Oct 6
mergeti la terapie de cuplu

Psihoterapie Sibiu 7:10pm Oct 7
Pot sa va recomand o carte, din experienta profesionala, acesta carte a salvat cateva casnicii. http://www.curteaveche.ro/cele-cinci-limbaje-ale-iubirii-editia-a-iv-a-revizuita.html

Teodora Cernaianu 6:56pm Oct 9
Stefan Stan – Leaving You


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile