implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt studenta si mi-am pierdut increderea in mine. De cele mai multe ori ma simt data la o parte de grupurile de la facultate, colega de apartament ma evita. Cum sa imi cresc stima de sine?

Terapeuti.ro 7:59am Nov 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am 22 de ani si sunt studenta in ultimul an. De ceva timp mi-am pierdut increderea in mine plus ca de cele mai multe ori ma simt data la o parte de grupurile de la facultate. simt ca am nevoie sa am o prietena insa de la un timp de vreme si colega de apartament ma evita. eu nu stiu cum as putea sa ma integrez. Oare pot sa castig stima de sine si singura? Esti mai puternic daca esti singur ? Chiar sunt necesare aceste prietenii de facultate? cum sa imi cresc stima de sine? cum sa invat sa fiu mai rezervata, calculata si mai ales cum sa imi recapat increderea in mine? intrebarea asta ma macina tot timpul. va rog, am nevoie de cat mai multe sfaturi. Multumesc anticipat/


Doina Zamfirescu 8:13am Nov 20
Este posibil ca de fapt aceasta problema sa nu fie chiar noua. Poate ca doar s-a "acutizat". Asta va poate ajuta sa intelegeti ce anume este de "rezolvat". Ati pus niste intrebari la care ati putea gasi raspunsul potrivit dupa cateva ore de terapie.

Lia Oltean 8:29am Nov 20
Apelează la un psihoterapeut care să-ți ofere sprijinul necesar în găsirea răspunsului la aceste întrebări și în stabilirea unor relații sociale sănătoase.

Botezat-Antonescu Radu 8:36am Nov 20
si eu te incurajez macar la cateva sedinte de consiliere daca nu psihoterapie (pe termen mai lung) in care sa iti lamuresti cat mai multe intrebari… nu ai ajuns ‘brusc’ in situatia asta ;) . Succes!

Psihologul Va Raspunde 12:44pm Nov 20
Daca puteai sa rezolvi singura situatia, ai fi facut-o de mult. Daca doreai cu adevarat sa o faci, apelai deja la un specialist…. Ma intreb de ce nu actionezi acum? Ce te opreste?

Stralucire Divina 10:48am Nov 23
Ai pornit foarte frumos. Dezvolta la tine un caracter frumos, incredere in tine si cu timpul vei atrage oameni care sa se potriveasca cu felul tau de a fi. Poate la facultate vei gasi sau nu oameni cu care sa rezonezi, asta nu defineste o viata. Tu ocupa-te de tine : diversifica-ti viata – mergi la cursuri de autodezvoltare personala, de incredere in sine, sau doar cursuri despre lucruri care te incanta, acolo vei gasi altfel de oameni, unii mai calzi, altii mai deschisi, citeste carti despre cum sa-ti dezvolti o personalitate frumoasa, poate carti despre spiritualitate, sa intelegi,vezi viata din mai multe puncte de vedere. Cand iti variezi viata nu mai depinzi doar de oamenii de la facultate sau de la servici si atunci vei gasi oameni care sa gandeasca ca tine.Fa lucrurile care te pasioneaza: mergi la teatru sau la festivaluri, unde iti place, prietenii se fac pe afinitati comune Ai iubire si rabdare cu tine si cu oamenii… ii vei gasi pe ai tai.Succes.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile