Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt studenta la Psihologie si am nevoie de mai multe detalii privind cat de “banoasa” poate fi o anumita ramura.

Terapeuti RO 9:21am Jan 21
Mesaj:
Buna ziua! Sunt studenta in anul II la Facultatea de Psihologie, Constanta. A venit vremea sa ma gandesc la licenta si la masterul pe care vreau sa-l urmez. Am nevoie de mai multe detalii privind cat de "banoasa" poate fi o anumita ramura. Stiu ca pe langa master sunt si formarile si ca fara multa munca si experienta nu se poate face nimic. Sunt pasionata de psihopatologie, imi doresc sa urmez masterul in Psihologie Clinica, dar pe de-o parte am in gand sa urmez si Psihologia Criminalistica sau cea a Apararii nationale si securitate. As dori daca mi-ati putea da niste sfaturi. Multumesc!

Terapeut Masaj 10:42am Jan 21
La criminalistica fara pile sau experienta nu se intra. Stiu ce vorbesc ,nu îmi dau cu părerea, stiu sigur

Mihaela Salahoru 1:09pm Jan 28
Parerea mea este sa urmezi calea fata de care te simti pasionata. Ramura psihologiei clinice n-as putea spune ca este "banoasa", dar daca consulti site-ul COPSI ai sa gasesti ca poti pe langa partea de testare sa oferi si consiliere psihologica , sa asisti psihologic persoanele in nevoie etc. Si iti trebuie pe langa master ,deocamdata, doar un singur an de supervizare. Masterul pe psi organizationala mi se pare ca te poate ajuta mai mult pe viitor la nivel de venituri mai bune, intrucat pe piata locurilor de munca gaseste mult mai usor posturi de recrutor, inspector pe resurse umane etc. Mult succes in alegere cele mai bune directii pentru tine!

Dima Paula 10:17am Feb 21
Daca inveti bine, o sa reusesti! Problemele financiare pot fi depasite spre exxemplu daca prinzi un loc la buget
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed