Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez ca consiliez, iar mai tarziu sa devin psiholog sau psihoteraterapeut?

Terapeuti RO 9:20am Feb 6
Mesaj:
Ma numesc G. Ioana si am terminat facultatea de Psihologie, la Cluj, cu specializarea Psihologie si am o intrebare. o prietena a terminat aceeasi facultate, iar acum e angajata in cadrul unui azil de batrani pe pst de consilier. intrebarea mea este: care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez ca sa reusesc si eu sa consiliez, pentru ca mai tarziu, dupa ce capat experienta, sa devin psiholog sau terapeut? imi face placere sa dau sfaturi, sa ajut oamenii cu o vorba, cu un sfat, sa le ascult problemele si sa gasim impreuna o solutie, dar vreau sa stiu de unde sa incep ca sa ajung la acest pas. nu stiu daca am apelat unde trebuia dar va rog daca puteti sa ma indrumati intr-o directie. va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:54am Feb 6
draga colega, daca doresti sa devi psihoterapeut atunci primul pas este sa alegi o metoda si sa contactezi Asociatia Nationala respectiva. Pana atunci ar fi de dorit sa termini si masterul (daca nu l-ai facut deja). Sigur vei fi indrumata de scoala de psihoterapie pe care ti-o alegi. Poti contacta si Colegiul Psihologilor pt mai multe informatii despre ‘formalitatile’ ce trebuiesc indeplinite pt drumul tau. Succes!

Grosu Ioana 12:44pm Feb 6
multumesc mult

Carmen Ontanu 1:44pm Feb 6
Poti face formare in psihoterapie si nu mai ai nevoie de master. Daca vrei sa faci o formare in Cluj ma poti contacta pe privat . Bafta!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita