consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Locuiesc in Belgia, sunt insarcinata si in depresie de nedescris, ma lupt sa traiesc de zi cu zi, n-am pe nimeni, sunt dezorientata si sunt inchisa in casa de cel cu care sunt insarcinata…

Terapeuti.ro 8:36am Nov 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Ma nunesc Elena si am 27 de ani sunt din Romania si locuiesc In Belgia de aproximativ 4 ani sunt insarcinata si in depresie de nedescris ma lupt cu viata sa traiesc de zi cu zi, nam prietene nam pe nimeni sunt dezorientata nu stiu incotro so iau sa die bine …..sunt inchisa in casa de prietenu cu cine sunt insarcinata si foarte multe lucruri nu se opreste aici ))….Un raspuns daca se poate curand. Multumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:43am Nov 11
un raspuns la ce? la situatie? Din cate inteleg esti sechestrata (impotriva vointei, deci) de catre acest individ. In acest caz anunta autoritatile

Lia Oltean 8:46am Nov 11
Mai multe detalii ar fi utile pentru oferirea unui răspuns cât se poate de pertinent pentru problema ta. Care este problema ta, mai exact? Stările depresive? Faptul că nu ai autonomie? Sarcina în sine?

Mihaela Comisel 9:42am Nov 11
Faptul ca nu dati amanunte lasa loc supozitii. "Depresia de nedescris" cu care incercati sa va luptati are cauze mai vechi probabil, legata de lucruri numai de dvs stiute. Noi putem face ipoteze, supozitii, dar realitatea poate fi alta! Daca aveti posibilitatea ("sunt inchisa!!!") sa iesiti, luati legatura cu cineva cunoscut, prieten de cuplu sau alti romani pe care-i cunoasteti si cereti ajutorul. Pana atunci, incercati sa tineti un jurnal pentru dvs in care sa va scrieti toate gandurile care va framanta si un jurnal pentru bebelusul care va veni, in care sa notati gandurile bune, ceea ce simtiti pentru el, povestile pe care i le spune-ti atunci cand sunteti singura cu el, ceea ce va doriti pentru el atunci cand va aparea pe lume, sperantele dvs legate de el si de viata pe care o veti trai impreuna cu el. Nu disperati, exista intodeauna o rezolvare, incercati sa o cautati.

Costache Pupaza Ramona-Mariana 10:44am Nov 11
Ia legatura cu autoritatile de acolo, sau cu vreo fundatie care ajuta femeile lipsite de aparare..

Psihologul Va Raspunde 12:22pm Nov 11
Daca te tine inchisa in casa, "prietenu" respectiv e un infractor, agresor, si te distruge… iesi din situatia respectiva cu orice pret.

Ardus Cecilia 2:28pm Nov 11
A fi sechestrata inseamna impotriva vointei tale.Daca esti in pericol, asa cum ai cerut ajutor pe acest site…cere si autoritatilor. Daca esti in depresie de nedescris asta se trateaza la psihiatru si psiholog…tinand seama si de conditia in care te afli.Cu un mesaj nu iti rezolvi o problema importanta.

Nicoleta Tatu 5:59pm Nov 11
Un raspuns la problema sechestrului il puteti obtine doar de la autoritati. Legat de celelalte aspecte e necesar sa oferiti mai multe detalii pentru a avea o imagine mai clara asupra problemelor care va afecteaza in prezent.

Soare Fericire 7:16pm Nov 11
http://bruxelles.mae.ro/contact In Belgia este interzisa violenta domestica, deaceea legea este foarte stricta in acest sens ! Ambasada te poate ajuta in a-ti da informatiile exacte si sa te sustina!

Stefan Sebastian Albert Lupu 10:16am Nov 12
Daca mai ai cum sa scrii te rugam sa ne spui unde locuiesti sau un numar de telefon la care te putem contacta. Vrem sa te ajutam dar la un sechestru este nevoie de politie. Iesi pe geam tipa ajutor bate in pereti si cere ajutor asa ceva nu este normal draga mea! Copilul tau va trai tot asa? Nu te mai poti gandi la tine. Ajuta-ne cu date de contact ca sa te putem ajuta!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier