Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si nu am realizat nimic in viata. Sunt o persoana buna de nimic, tot ce ating distrug si nu duc pana la capat. Mereu ranesc pe cei din jur, involuntar, nu vreau sa fac asta. Nu stiu sa comunic. Mai este vreo sansa pentru mine, ca de nu vreau sa mor, sa nu mai incurc viata tuturor.

Terapeuti.ro 7:23am Jun 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna am 22 de ani,si nu am realizat nimic in viata. Sunt o persoana buna de nimic,tot ce ating distrug si nu duc pana la capăt.Mereu ranesc pe cei din jur,involuntar nu vreau sa fac asta dar o fac mereu,incontinuu greșesc.Mereu îmi ranesc mama,iubitul,familia din jur, prietenii.Nu stiu sa comunic.Zic ca ii iubesc,si stiu ca e așa doar ca nu știu sa arat aceasta. Mi-am dezamăgit mama mai tare ca niciodată.Mi-am rănit iubitul de multe ori.Ma întreb mereu ce fel de persoană sunt,locul meu nu este aici pe acest pământ.Dezamăgesc tot ce ating,ma întreb de ce mam mai născut.Nu mai vreau sa trăiesc sa fac doar rău,pentru ca se pare ca bine eu nu pot face, ori de cate ori am încercat.De ce exist,ce sa fac sa ma schimb,chiar daca greșeala nu o mai pot corecta.Ce sa fac sa ma schimb,mai este vreo șansă pentru mine,ca de nu vreau sa mor sa nu mai încurc viața tutor.


Alex Glazy 7:34am Jun 12
de ce cauti sa privesti asa negativ lucrurile ? cine ti-a bagat in cap treburile astea? exista un standard pt succes?nu cred.Ei bine, daca tu crezi ca ceva nu merge in viata ta, cauta solutii si fa sa mearga, nu te mai vaicarii , nu mai pune accent pe asta, ca realizarile nu apar nefacand nimic.Deci ia o foaie si un pix si fa-ti un plan pentru a-ti face viata mai frumoasa.De tine depinde faptul de a te implini.ps: si daca gresesti ce? Din ele inveti, decat sa nu faci nimic mai bine incerci, iar daca gresesti, mai incerci pana iti apropii perfectiunea.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:56am Jun 12
inteleg ca vezi viata plina de dezamagire, insa eu sunt convins ca exista macar o mica posibilitate ca tu sa exagerezi? Ma gandesc ca iti lipseste si sustinerea potrivita din partea celor apropiati. Nu ai cum sa iti fi ratat viata la 22 ani… poate daca ai fi ajuns pe la 52 ani si a fi avut suficiente dovezi ca asa ar fi atunci poate afirmatia ar fi valida. Incearca totusi sa soliciti sprijinul unui psihoterapeut… oricare simti tu ca te intelege si incepe o dezvoltare personala. Faptul ca nu ai fost eficienta pana acum nu inseamna ca nu poti invata de acum inainte. Capul sus, se poate! ;)

Doina Zamfirescu 8:07am Jun 12
Probabil cand spui ca nu ai realizat nimic te referi poate la fapul ca nu ai realizat ceea ce te asteptai. O multime de oameni au acest sentiment. Insa daca vei sta sa te gandesti, exista o multime de lucruri bune pe care le-ai facut. Este nevoie cred sa te gandesti ce anume ai vrea sa faci, cum ai vrea sa arate viata ta si apoi sa iti folosesti resursele de care dispui pentru a fi multumita. Daca ai incercat asta si te-ai blocat, poti apela la un terapeut si sa faci cateva ore de dezvoltare personala.

Lizi Tincu 8:18am Jun 12
Intodeauna exista o sansa, vei reusi sa treci peste asta, greselile fac parte din viata, invata din ele, si priveste inainte. Fiecare suflet este unic, are frumusetea lui, trebuie doar sa vezi asta si sa incerci sa te ierti sa te iubesti pe tine asa cum esti.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita