consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o mamica a unui baietel de 2 ani. Am fost la neuropsihiatru si la psiholog si mi s-a spus ca are intarziere de limbaj, dificultate de exprimare si o intarziere de 3-4 luni.

Terapeuti.ro 9:01am Nov 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Sunt o mămica a unui baietel de 2 ani si 2 luni am fost la neuropshiatru si la pshilog si mi-a spus ca are intarziere de limbaj si dificultate de exprimare are o inatarziere de 3-4 luni.Mi-a dat ca tratament BioCebral si Encephabol de 5 luni avem tratamentul acesta si nu sunt mari schimbari spune mama,aia,mamaia ii place sa răsfoiască carti/reviste i-am luat carticele cu animale domestice si culori se vrea sa stiu daca are autism


Doina Zamfirescu 9:34am Nov 10
Mergeti la un logoped. Copilul are nevoie de exercitii pentru stimularea limbajului. In plus veti afla si ce puteti face dvs. acasa cu el pentru a-l ajuta sa progreseze. Daca va temeti ca are autism, atunci mergeti la un ONG care se ocupa de aceste probleme si solicitati o evaluare.

Andreea Bot 10:05am Nov 10
Buna ziua! Urmati indrumarile doamnei Doina Zamfirescu, pentru limbaj nu sunt suficiente doar medicamentele, aveti nevoie de un logoped pentru stimulare, iar in legatura cu autismul, sunt prea putine informatii pentru a va putea oferi un raspuns. Copilul face contact vizual?Raspunde la nume? Are miscari repetitive? Pare ca prefera doar anumite jucatii/obiecte? Acestea sunt doar cateva intrebari, dar cel mai indicat este sa apelati la un psiholog pentru o evaluare. Succes!

Psiholog Cristina Cristea 11:18am Nov 10
Pentru confirmare/infirmare diagnostic autism, Spitalul Obregia Bucuresti, psihiatru Iuliana Dobrescu sau Clinica Napocensis psihiatru Radu Naghiu care este si homeopat. Diagnosticul de autism il pune doar un psihiatru. O evaluare poate face si un psiholog clinician. Succes!Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile