implant dentar fast and fixed consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt divorțat si am un copil de 10 ani care locuiește cu mama lui. Suntem toți în altă țară, dar locuim aproape si îmi văd destul de des copilul. Insa eu si prietena mea am vrea să ne întoarcem în țară, doar că nu știu cum sa procedez cu băiatul meu, ca sa nu creadă că o sa il uit sau că îl abandonez.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua. As avea nevoie de niște sfaturi pentru că sunt într-o situație complicată și nu știu cum să procedez. Sunt un bărbat divorțat de 5 ani, am un copil de 10 ani care locuiește cu mama lui, suntem toți în altă țară dar locuim la 20 de km distanță, ceea ce îmi permite să îmi văd destul de des copilul adică în fiecare weekend, cu care am o relație foarte bună și apropiată.Actualmente sunt într-o relație de aproximativ 3 ani cu o femeie pe care o iubesc foarte mult și cu care vreau sa întemeiez o familie. Am vrea să ne întoarcem în țară din mai multe motive, doar că nu știu cum sa procedez cu băiatul meu, nu știu cum sa ii spun că vreau să plec, nu știu cum va reacționa sau cum voi reacționa eu. Am o legătura strânsă cu el chiar dacă ne vedem o dată pe săptămână ne înțelegem foarte bine și mi e frică că o sa fie foarte greu sa ne despărțim. Încet, încet, îi tot zic că dacă eu o plec , sa nu creadă că o sa il
uit sau că îl abandonez ci doar că aici nu prea se mai poate și că într-o zi tata o sa plece in Romania, și că aș vrea că în vacanțe sa vină în România să-și vadă și bunicii, o să își facă prieteni noi, și că dacă noi o sa fim departe fizic sa incercam sa fim aproape sufletește. Îmi este greu tare și nu știu cum va fi. Am vorbit cu un prieten care a fost în aceeași situație și mi a dat câteva sfaturi ( dar cum a spus si el “fiecare face cum simte și cum crede” ) sì mi a zis că ar fi bine sa vorbesc cu un psiholog sau că fac o întrebare și în altă parte, cum ar fi aici pe site ul acesta.

Nici un doctor nu iti poate vindeca inima frânta.
La 10 ani un copil intelege tot cum vrea el
Pentru copil imi fac griji si inainte de despartire ar fi bine sa il pregatesti .
Zici ca te vezi saptamanal cu el.
Incearca sa nu mergi doua saptamani la el sa vezi cum reactioneaza.
Daca sunt probleme ar fi bine sa cauti un ajutor de specialitate.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile