consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt clasa a IX-a si m-am transferat la un alt liceu pentru ca fostii colegi erau foarte rai. Dar este greu, in fiecare zi am de scris si de invatat cam mult, pentru ca profesorii sunt foarte stricti.

Terapeuti RO 7:16am Oct 10
Mesaj:
Buna ziua,
Sunt clasa a 9 a,am fost la stiinte sociale si acum m-am transferat la filologie pentru ca fostii colegi erau foarte rai si pentru ca este un profil care pune accent pe limba engleza (care imi place mult),dar este greu,in fiecare zi am de scris si de invatat cam mult..pentru ca profesorii sunt foarte stricti..imi este frica,avand in vedere ca nu prea excelez la invatatura,am venit pentru ca imi place engleza..am la psihologul scolii de vreo 2-3 ori..m-am calmat pe moment dar dupa aia tot asa ma simt..o vizita la psiholog particular m-ar putea ajuta?

Chiriacescu Monna Si Nick 7:29am Oct 10
Este indicat sa participi la mai mult de 2-3 sedinte. Trebuie sa stii ca ai nevoie de acordul parintilor la cabinetele particulare.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:42am Oct 10
cu siguranta o relatie terapeutica iti poate fi de folos. Te poti gandi la faptul ca este dezvoltare personala asistata (de un terapeut), nu terapia unei probleme. Cu sustinerea parintilor gaseste un terapeut care iti este si pe plac (nu trebuie sa fie primul la care intrati) si succes! ;)

Diana Fotin 9:02am Oct 10
La un cabinet de psihoterapie poti afla multe despre tine,poti invata sa relationezi si sa socializezi ,impreuna cu terapeutul poti analiza temeri,anxietati,nevoi si asteptari,poti gasi soluti la multe probleme existentiale specifice adolescentei.Te poti adresa unor centre care fac grupuri de analiza si dezvoltare personala pentru adolescenti.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed