consiliere psihologica psihoterapie consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Sufar de tulburare de personalitate evitanta si ma autosabotez mereu. Sunt autodistructiva si procrastinez. Sunt eleva la un liceu de arte. Mi-e groaza de esec si sunt o perfectionista.

Terapeuti.ro 7:41am Mar 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Sufar de tulburare de personalitate evitanta si ma auto-sabotez mereu. Sunt auto-destructiva si procrastinez aproape tot timpul. Nu sunt lenesa, deoarece nu stau degeaba, dar atunci cand am ceva de facut, incerc sa fac orice altceva… curatenie, sport… uneori as prefera si sa dau cu sapa ca sa pot sa imi evit problemele. Sunt eleva la un liceu de arte la sectia de arhitectura, iar de fiecare data cand am un proiect fug de el. Cand eram mica iubeam desenul si desenam mereu. Eram ca un mic xerox, dar din clasa a v-a cand m-am mutat la acest liceu, am inceput sa evit desenul. Nu mai era o placere ci un chin, uneori chiar o fobie. Mi-e groaza de esec si sunt o perfectionista. Daca nu imi iese ceva, trebuie sa o i-au de la capat iar, si iar. Normal procrastinarea nu ar fi asa o mare problema in alte domenii, dar meseria pe care am ales-o necesita multa munca si in special exercitiu.
Nu mai stiu ce sa fac sa pot opri acest cerc vicios. Nu pot renunta la ceea ce fac, deoarece parintii mei au investit mult in talentul meu si chiar imi doresc sa plec in strainatate, la facultate.

Doina Zamfirescu 7:53am Mar 8
Apelati la un terapeut pentru a descoperi cauzele acestui comportament si solutiile. Ati putea astfel iesi din cercul vicios si v-ati putea bucura de realizarile dvs.

Botezat-Antonescu Radu 7:54am Mar 8
in primul rand uita de ‘diagnosticul’ pe care l-ai mentionat! Vorbeste cu parintii tai sa te sustina o vreme intr-o psihoterapie ca sa poti afla cauza problemei tale si sa o inlaturi. Se poate, succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed